Під час штовханини біля Луцькради діяли провокатори, - «Самооборона»

Під час штовханини біля Луцькради діяли провокатори, - «Самооборона»
У "Самообороні" заявляють, що під час "штурму" підприємцями міськради не було бійки і діяли провокатори.

Як відомо, 30 квітня відбувся мітинг за участі підприємців та працівників Волинської облспоживспілки, - повідомили у волинській "Самообороні".

Вони спочатку мирно пікетували приміщення Луцькради, а потім почали масово заходити до міськради.

Активісти "Самооборони" спробували стримати натовп, аби мирне зібрання пройшло організовано та без провокацій.

"Ми знали, що є декілька провокаторів, які хотіли просто зробити картинку штурму міської ради, що не є нормально. Ми стримали цих провокаторів, які стояли попереду натовпу і організували коридор, аби люди по ньому спокійно без штовханини зайшли до приміщення ради", - описує ситуацію начальник бойової референтури волинської "Самооборони Майдану" Андрій Омельчук.

Додамо, що декотрі ЗМІ описали, що конфлікт відбувся з елементами бійки, мовляв, самооборонівці штовхали людей, - кажуть в організації.

"Чутки про бійку – це неправда. Штовханини з боку самооборони та мітингуючих не було. Лише в перших рядах йшли провокатори, які гучно та емоційно кричали, що їх б’ють. На нашу думку, це були працівники споживспілки. Вони просто кричали, що їх б’ють. Я там стояв поруч, бачив усе і запитував: Хто вас б’є?" - каже Омельчук.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО ШТОВХАНИНИ ПІД МІСЬКРАДОЮ


У прес-службі організації стверджують, що "самооборонівці" намагалися забезпечити громадський порядок, аби ніхто не постраждав через фізичний тиск мітингувальників і щоб не виламували двері приміщення.

Більше того, частина мітингувальників ледь не постраждала, коли зайшла у приміщення, через свою необережність, тому "самооборонівці" намагалися організувати нормальне проходження до приміщення.

"Коли люди ломилися, то дехто почав падати на сходах. Ми цих людей піднімали, щоб їх натовп не розтоптав", - уточнює Омельчук.

До того ж Волинська Самооборона Майдану не має ніякого відношення до конфлікту між підприємцями та депутатами міської ради, а завдання організації було забезпечити громадський порядок та безпеку громадян, - насамкінець повідомили в прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хотілося б поцікавитись у очільника, які завдання і цілі переслідує структура з помпезною назвою "бойова референтура самооборони2.
Відповісти
благодарочка атпісался!
Відповісти
Меньше знаєш краще спиш.
Відповісти
Тих горе-підприиємців теж треба гнати нахер.Знайшли падли час.
Відповісти
там було пару десятків і ті введені в оману решту працівникі ринку -служиві горгута та незрозумілі люди.там є фото на інших сайтах..дєд прикупив фізкультурників?
Відповісти
погоджуюсь бо позорять нас.
Відповісти
Деякі ЗМІ брехуни;)
Відповісти
горутам. То так стараються пастуха стаду вернути бо зблудити може. От вам і революція , бачите куди гроші ваші йдуть ? Відберіть вже туземлю в тих хапуг і дайте напряму людям. Буде і спокій і гроші в казні.
Відповісти
зараз таке витворяти.
Відповісти
лімона чистими в місяць на кону дєду..сам понімаєш..того і так нахрапом ..для них само час.
Відповісти
Останні новини
Під час штовханини біля Луцькради діяли провокатори, - «Самооборона»
30 квітень, 2014, 14:30