Мирон Маркевич зустрівся з луцькими студентами

Мирон Маркевич зустрівся з луцькими студентами
Футбольний тренер Мирок Маркевич, останнім місцем якого був харківський "Металіст", зустрівся з луцькими студентами.

Маркевич – рекордсмен української вищої ліги за кількістю ігор у ранзі головного тренера – 408, - повідомили прес-служба Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Був також головним тренером Національної збірної України. Найбільше Мирон Маркевич відомий як головний тренер харківського «Металіста» (2005–2014). Проте свою футбольну кар’єру він починав у луцькому «Торпедо». Також працював із командою «Волинь», яка нині, за висловом фахівця, «підтримує футбольний статус Західної України».

Як зазначив сам гість, він віддав вісім років Волині, і це, мабуть, були одні з кращих років.

Представляючи гостя, ректор вишу Ігор Коцан підкреслив: «Мирон Богданович – професіонал, який знає, як працювати в сучасному футболі. Жодного разу під його керівництвом збірна України не програла, а це головне».

Відповідаючи на численні запитання присутніх студентів і викладачів нашого навчального закладу – палких любителів футболу, Мирон Маркевич повідав секрет успіху своєї тренерської діяльності у «Металісті», а це – особистий досвід, помножений на перейнятий від кращих тренерів світового футболу.

Розповів Мирон Маркевич і про те, як виростити справжнього футболіста, адже він опікується дитячою футбольною школою в рідних Винниках (Львівщина).

«Якщо дитина вміє працювати з м’ячем, а на додачу Бог наділив її швидкістю – їй немає ціни... Таких дітей потрібно розвивати», – резюмував знаменитий тренер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СНУ, цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи не планують запросити замiсть Кварца?
Кварц залишився би Президентом Клубу, а Маркевич працював би у близьклму регiонi.
Хоча, навряд - Маркевич задорогий для Волинi.
Відповісти
Все зависит от решения Маркевичем.Зря и просто так он в Луцк не приехал.Какие то вопросы решаются.Будем надеятся......................
Відповісти
Останні новини
Мирон Маркевич зустрівся з луцькими студентами
30 квітень, 2014, 14:41