Землею у луцькому парку володіють депутати, – свободівець

Землею у луцькому парку володіють депутати, – свободівець
Дві ділянки із «роздерибаненої» землі парку 900-річчя Луцька належать депутатам міськради, – каже їхній колега, свободівець Сергій Сівак.

Про це він заявив під час 59-ої сесії міськради у середу, 30 квітня.

За словами Сівака, під час громадських слухань щодо питання повернення у власність громади «роздерибаненої» землі парку 900-річчя Луцька, яке відбулося 2 квітня, лучан «особливо невдоволила» інформація про те, що дві земельні ділянки у парку належать двом діючим депутатам міськради.

Сергій Сівак розповів, що присутні на зборах практично одноголосно прийняли рішення, де вимагають від мера Луцька вжити заходів, зокрема, звернутися до суду щодо скасування рішення виконкому міськради та держактів на право власності на земельні ділянки у парку.

Нагадаємо, виконком у 2001-ому році ухвалив рішення, яким вилучив з території парку 900-річчя Луцька земельну ділянку площею в 1 гектар і розділив її між 9-тьма особами.

Також члени громадських слухань вимагають забезпечити проведення розслідування щодо законності дій посадових осіб, причетних до прийняття рішення виконкомом у 2001-ому році.

Окрім того, депутат заявив, що звертатиметься до прокурора Луцька, СБУ Волині, антикорупційного бюро і люстраційного комітету в Києві, аби вони допомогли вирішити це питання, провівши «об’єктивне розслідування».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
горгута за баблос женя ткачук-10 сотих.будинок побудує за 2000тис рабів переданих 2 раз приватному підприємству осс.також ціково рішає питання ковбасних ларьків линніка по місту.так тримати женя!
Відповісти
женя молодець
Відповісти
якщо ти депутат .
Відповісти
Останні новини
Землею у луцькому парку володіють депутати, – свободівець
30 квітень, 2014, 14:50