У луцькому парку зноситимуть дерева

У луцькому парку зноситимуть дерева
У парку імені 900-річчя Луцька планують нарешті навести порядок – спочатку просто приберуть, а згодом візьмуться за благоустрій.

Як розповів ВолиньPost 6 квітня директор комунального підприємства «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш, хоча нині акцент зробили на центральний парк, утім про парк імені 900-річчя Луцька теж не забули.

«З квітня і до жовтня обстежуватимемо дерева. Зробимо інвентаризацію дерев. Старих і хворих дерев там не дуже багато, але вони є. І вже десь взимку, коли виготовимо документацію, будемо їх зносити. Зараз там ведеться встановлення меж. Дерева, які попадали і поламалися, ми порізали і поскладали», – пояснив він.

Нагадаємо, парк імені 900-річчя Луцька прибиратиме ініціативна молодь в рамках акції «Зробимо Луцьк чистим».

За словами начальника відділу екології Луцької міської ради Бориса Сороки, цьогоріч у парку 900-річчя планують розчистити річку Сапалаївку

«Через парк протікає річка Сапалаївка. Нині чимало аварійних та сухостійних дерев повалені у річку. Тому у цьому році будемо розчищувати, витягувати ті дерева. А у наступному році там треба буде висадити нові дерева», – зауважив посадовець.

«На мою думку, підприємство «Парки та сквери міста Луцька» повинне виготовити проектно-кошторисну документацію по облаштуванню території парку. Там треба доріжки, освітлення, лавочки, смітники. Але поки все впирається у гроші. Будуть гроші, тоді і зможемо зробити все на високому рівні», – сказав Борис Сорока.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оставте мой "Водный" в покое... "Водный"... "Водный" апарат народный...
Відповісти