«Маршрутчики-бунтівники» зустрілися з мером Луцька. ФОТО

«Маршрутчики-бунтівники» зустрілися з мером Луцька. ФОТО
У Луцьку маршрутчики, які пікетували міську раду, зустрілися з мером обласного центру Миколою Романюком.

Це відбулося 5 травня.

Нагадаємо, від ранку приблизно 200 водіїв маршруток, працівників та керівників підприємств, які займаються перевезенням пасажирів, пікетували муніципалітет.

Вони вимагали збільшення тарифу на проїзд в автобусах до трьох гривень.

Пікетувальники поспілкувалися з заступником міського голови Тарасом Яковлевим, який нагадав їм, що зміну тарифу не підтримав виконком міськради.

Згодом маршрутчики, не дочекавшись зустрічі з мером, зайшли в муніципалітет, де й поспілкувалися з Романюком.

Результатом їхнього діалогу стала домовленість, що перевізники принесуть в міськраду обґрунтування здорожчання проїзду по кожному маршруту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай ті маршутчики спочатку наведуть лад зі своїми податками та ведуть чесно бізнес. Чому в маршрутках ніколи не дають квитків за проїзд ? чому постійно забиті марштрутки ? За що ми платимо і кому ми платимо ? Де калькуляція витрат ? Де прозорість ??? Якщо жити по-чесному, чи по-новому, то треба вже починати так жити.
Відповісти
А якщо мені не вигідно отримувати таку зарплату, яку я отримує зараз - оплачувати 3 грн за проїзд, 16 грн за пальне, 10 грн за літр хімічного молока, то мені до кого йти скаржитися - до мера, до президента, до кого ????????????
Відповісти
Повністю згодна.
А якщо звільняють і кажуть скорочення через такі обставини?!
До кого тоді звертатись?!
Таке враження,що перевізникам зараз "найважче"?!!!
А за людей хтось думатиме ???
Власники маршруток переважно користуються власним авто,яке було куплене за так звані "адекватні"перевезення!
Спробуйте пожити так як живуть прості працівники!
Зараз в місті-кому війна,а кому мать родна!
Геть здоровий глузд втратили,так вже давитесь тими грішьми!
Надіюсь ,пан мер розуміэ,що це питання далеко не нп часі!
Та підтримаэ лучан!
Хоча б тут!!!!!!!
Відповісти
Вам би тільки скаржитися, аби самим нічого не робити.
Навіщо нам влада, при якій погано живеться? Погано жити ми і без них можемо. Отож, варто відкинути усякі соплі типу "путіннападе" і згадати, що треба робити, коли влада не влаштовує.
Відповісти
а хтось бачив розрахунки вартості проїзду, які погодила “комісія”? їх громадськості оприлюднювали? дуже цікаво подивитись, що, скільки і на які суми порахували (кількість рейсів, їх частота, до котрої години їздять, середня кількість людей в маршрутці).
Відповісти
мабуть є два шляхи: або пасажирам маршруток теж вийти на мітинг проти підвищення плати за проїзд, або не зважаючи на всі "підняття" й надалі давати водію 2 гривні)))
Відповісти
нехай пустять великі автобуси, тоді і не треба тарифи підвищувати
Відповісти
Якщо теперішня вартість проїзду не влаштовує маршрутчиків, і є збитковою (за їхніми словами) хай сидять вдома. День-два посидять взагалі без доходу, тоді побачимо. На їхнє місце знайдеться багато охочих. Всім відомі справжні "тіньові" прибутки маршрутчиків, які дуже значно перевищують доходи більшості лучан. Якщо в державі скрута, то чому одні повинні тугіше затягувати паски, а інші зберігати свої прибутки, тим більше "тіньові", на докризовому рівні.
Відповісти
Нехай зроблять комфортний проїзд, а тоді за підняття тарифів говарять. Зранку доїхати до роботи без зіпсованих нервів нереально!!!!Маоло того, що їздять так швидко, що "літаєш" по салану, так і натрамбують людей, що дихати немає чим. Брудні, некомфортні маршртку і більшість водіїв - ХАМИ!!!!!
Відповісти
Підтримую!! Підняття цін - тільки при покращенні якості!
Закликаю лучан не лінуватися і писати скарги міському голові на будь-які порушення маршрутчиків: небезпечна швидкість, брудна маршрутка, переповнені ранкові та вечірні авто - і вимагаємо реагування!!
Відповісти
Богдани дуже затратні в експлуатації та по пальному! Якщо перевізники хочуть бути на ринку, то нехай купують б/у автобуси з Європи і тоді возять людей. Ціна має бути адекватною до доходів лучан!
Конкуренція - це якість і адекватна ціна! Не можуть власники богданів давати якість і нормальні ціни, то нехай поступаються місцем тим, хто це забезпечить. Ми живемо в країні, де зарплатня в гривнях, наш регіон не має високих доходів, тому ціна за перевезення в громадському транстворті має бути посильною для мешканців Луцька.
Відповісти
а чому влада у Луцьку йде на повідку в перевізників і не враховує інтереси простих людей? чому влада не шукає нових перевізників, якщо ці дозволяють чимось погрожувати???
Відповісти
Вимагаймо від міського голови оприлюднення калькуляції витрат, наданих перевізниками!!
Відповісти
Оприлюднити в нтетрнеті вартість перевезень...
Ми проаналізуємо затратну складову....
Відповісти
проїзд збільшать рано чи пізно і хочите ви цього чи ні. не хочете їздити в Богдані ходіть пішки.
Відповісти
нехай і збільшать, але при поясненні цього збільшення і сразу не на 40-50%.
Відповісти
Останні новини
«Маршрутчики-бунтівники» зустрілися з мером Луцька. ФОТО
05 травень, 2014, 11:25