«Волинь» – «Ворскла»: млява нічия

«Волинь» – «Ворскла»: млява нічия
Попри виїзну перемогу у попередньому матчі, у домашньому поєдинку 26-го туру Прем’єр-ліги луцька «Волинь» не спромоглася виграти у полтавської «Ворскли». Руханок на табло після фінального свистка – 0:0.

Матч відбувся 6 квітня при напівзаповненому стадіоні.

У першому таймі жодна команда на спромоглася створити бодай одного серйозного моменту біля воріт суперника. Два кутові за весь тайм вже претендували на роль події. Основна гра першого тайму відбувалася в центрі поля за участю центральних гравців обох команд.









На другий тайм команди вийшли явно мотивованіші. Перші 10 хвилин червоно-білі притиснули полтавських колег до їхнього штрафного. Двічі відзначився Майкон, який міг забити гол.










На 52-й хвилині пішли гірчичники. Першим жовту картку отримав форвард «Ворскли» Ахмед Янузі.

Згодом полтавчани зуміли перевести гру подалі від штрафного, однак «Волинь» продовжувала атакувати.

Знову мали нагоду відзначитися Майкон і Савич. На 68-й хвилині Майкон з подачі Леандро з лівого флангу виконав небезпечний удар по воротах. Проте на сторожі воріт добре стояв голкіпер «Ворскли» Сергій Долганський.

Награвши ще на кілька жовтих карток у другому таймі, футболісти так і не спромоглися забити м’ячі. Команди розійшлися сухою нічиєю, а відтак отримали по одному очку.
Як зазначив головний тренер лучан Анатолій Дем’яненко, у перерві він вніс деякі корективи у гру, тому в другому таймі «Волинь» заграла активніше.

«Другий тайм відіграли на рівні і, в принципі, повинні були вигравати – у нас було 3-4 моменти, щоб забити», – заявив Дем’яненко.

Він вважає, що гравцям луцької команди психологічно важче грати в домашніх матчах, бо хочуть показати хороший футбол, а відтак сконцентровуються на емоціях, а не футболі. В попередньому матчі у Донецьку в хлопців була «холодна голова», тому там вони добре зіграли.

Цікаво, що попри заявлену півсотню вболівальників, за рідну «Ворсклу» приїхати вболівати аж 5 людей.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на останній фото Данильчук щось так задумався))) мічьтає))
Відповісти
Останні новини
«Волинь» – «Ворскла»: млява нічия
06 квітень, 2012, 23:21
Як прибирали Луцьк
06 квітень, 2012, 18:22