Прокурор просить волинян повідомляти про сепаратистів

Прокурор просить волинян повідомляти про сепаратистів
Прокурор Волинської області Анатолій Коцура звернувся до мешканців регіону з закликом бути пильними та повідомляти про сепаратистів.

Про це йдеться в заяві прокурора області, оприлюдненій прес-службою прокуратури.

У зверненні йдеться:

"Україна перебуває у стані війни, війни реальної та інформаційної, більше це відчувають жителі східних областей, але в цей непростий час ми всі маємо усвідомлювати, що лиш згуртованість та єдність народу не дозволить ворогу розділити нас.

Україна – багатонаціональна країна, в якій поважають усіх громадян, незалежно від їхньої національної приналежності чи мови, якою вони розмовляють. Відповідно ж до ст. 2 Конституції Україна є унітарною державою, а її територія в межах існуючого кордону є цілісною і недоторканною.

Сьогодні, на жаль, знаходяться люди, які намагаються своїми діями провокувати розкол країни. І хоч волиняни ніколи не були і не є носіями чи прихильниками сепаратизму, просимо вас – будьте пильні.

У випадку отримання інформації про факти можливої причетності будь-яких осіб до дій чи інших проявів, які загрожують територіальній цілісності та недоторканості держави, невідкладно інформуйте прокуратуру області за телефоном 72-22-22 для вжиття негайних заходів реагування щодо винних осіб.

Пам'ятайте, що умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій суперечать Закону та тягнуть за собою кримінальну відповідальність.

Я переконаний, що не зважаючи на спроби розділити нашу державу, цього нікому не вдасться зробити.

Звертаючись до правоохоронців, наголошую, що чинним законодавством передбачено сувору відповідальність за невжиття заходів до проявів сепаратизму чи інших порушень закону. Недопустимими є факти бездіяльності, невтручання у ситуацію чи невиконання покладених законом на органи влади та правоохоронні органи обов’язків щодо запобігання вказаним діям і реагування на них.

Наша сила – в єдності. Зараз, як ніколи, нам необхідно бути сильними, згуртованими та патріотичними. Лише так ми збережемо і розбудуємо нашу країну".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Еще с советских времен известно, что скорость стука больше скорости звука. Начинаем сдавать "сепаратистов" - тёщ, начальников-гнид (т.е. поголовно), бывших любовниц-изменщиц (-ков), соперниц (-ков), соседей (задолбали со своим вечным ремонтом), маршрутчиков... далее по вкусу. Сдавать желательно напрямую КолоМойше - он еще и бабки за это дает.)))))
Відповісти
СТУКАЧАМ
Відповісти
Останні новини
Прокурор просить волинян повідомляти про сепаратистів
06 травень, 2014, 16:50