Нові заступники прокурора Волині причетні до скасування «єврорішень»

Нові заступники прокурора Волині причетні до скасування «єврорішень»
Нові заступники прокурора Волинської області Олександр Сліпчук та Олег Корецький (на фото) мають стосунок до підготовки адміністративних позовів до суду про оскарження рішення місцевих рад щодо суспільно-політичної оцінки подій в Україні за часів Євромайдану.

Про це посадовці зізналися під час представлення у стінах прокуратури Волині 6 травня.

Такі позови готувалися прокуратурами у різних районах Волинської області. Не виключенням стали й ті, якими на той час керували Сліпчук (прокуратура Турійського району) та Корецький (Любомльська міжрайонна прокуратура).

Останній розповів, що суди розглядали ці позови й ними були прийняті відповідні рішення, що досі лишаються у силі. Щоправда оцінку законності цих рішень заступник прокурора оцінювати не береться.

«У нас в прокуратурі - єдина вертикаль. Наскільки я пригадую, вказівки тоді йшли із Києва. Хто конкретно їх давав, сказати не беруся. Тиску як такого на прокуратуру не чинилося. Були зразки позовів за якими працювали. Приймалися типові рішення. І якщо на те пішло, то сьогодні схожі рішення оскаржують на Сході України. Просто тоді була одна ситуація, а зараз – інша», - сказав посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Нові заступники прокурора Волині причетні до скасування «єврорішень»
06 травень, 2014, 17:09