У Луцьку прямо на вулиці будуть вчити рятувати людей

У Луцьку прямо на вулиці будуть вчити рятувати людей
У Луцьку рятувальники проведуть вуличну акцію: вчитимуть правил безпеки життєдіяльності та діям на випадок надзвичайних ситуацій.

Акція пройде у четвер, 8 травня на вулиці Лесі Українки (зі сторони площі Злуки) - повідомили у прес-службі Управління ДСНС Волині.

Усіх бажаючих під час акції обіцяють навчити навичкам проведення реанімаційних заходів з надання першої медичної допомоги на спеціальному манекені. Також на акції розкажуть основні правила безпеки життєдіяльності для запобігання надзвичайним ситуаціям і пожежам.

Навчання проводитимуть юні волонтери-рятувальники та члени Волинської обласної організації Червоного Хреста.

Діти зможуть відчути себе в ролі справжнього рятувальника, примірявши бойовий одяг та спорядження і випробувати в дії порошковий вогнегасник, кажуть рятувальники.

під час заходу відбуватимуться спеціальні конкурси, вікторини на кращі знання правил особистої безпеки, а учасникам вручатимуть сувеніри та подарунки.

Довідка

Організатори акції: Волинська обласна організація Добровільного пожежного товариства України, управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області.
Захід відбудеться в рамках проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку», що співфінансується Європейським Союзом по Програмі транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Україна на межі. ФОТО
06 травень, 2014, 17:46
Найстрашніші рослини. ФОТО
06 травень, 2014, 17:44
У Луцьку прямо на вулиці будуть вчити рятувати людей
06 травень, 2014, 17:41