Псевдобомба в Ківерцях: розповідь очевидця

Псевдобомба в Ківерцях: розповідь очевидця
Через необачно залишений молодиками пакунок в Ківерцях зчинився переполох.

Через дефіцит інформації містом "пішли гуляти" неймовірні чутки, - пише видання "Ківерці online".

Нагадаємо, 6 травня місцевій міліції повідомили, що в закладі громадського харчування виявили пакунок, який залишила група молодиків.

Міліціонери виявили, що в пакеті лежав невеличкий металевий ящик, у якому були гральні карти і фішки. Однак, на всякий випадок правоохоронці перекрили рух біля закладу та евакуювали звідти людей, що й спричинило появу чуток.

Ківерці online вдалося поспілкуватися з очевидцем події.

Публікуємо його розповідь без змін та правок:

"5 травня кілька невідомих зайшли в кафе Тартачок відпочити. Посидівши, двоє вийшли раніше, а ті, затримались залишили пакет на крайньому столику кафе.

Можливо, працівниці кафе й не звернули б особливу увагу, якби не останні події в країні + один з чоловіків був одягнений у камуфляжний костюм. Ввечері та зранку ніхто не звернувся за забутим пакунком, і дівчата вирішили зазирнути у нього, а там побачили металевий ящик.

Відразу ж повідомили у РВ УМВС і отримали відповідні рекомендації, як діяти далі. За лічені хвилини прибули працівники міліції та ін. служб, перекрили дорогу для авто та пішоходів й обійшли усіх жителів будинків, школу, що знаходяться поруч.

Трохи пізніше під"їхали працівники міліції з області, які перевірили підозрілий металевий ящик (і у підсумку всі з полегшенням зітхнули, погані припущення не підтвердились - ред.) Гарна, швидка та професійна робота! Особливо в наш час!"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ківерці
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Увага і пильність зараз не завадить... Такий тепер час... Молодці, відреагували належним чином... Дай Боже, щоб у нас не було біди.
Відповісти
село і люди
Відповісти
Останні новини
Псевдобомба в Ківерцях: розповідь очевидця
07 травень, 2014, 14:11