На Волині обвалився сміттєзбірник

На Волині обвалився сміттєзбірник
Цегляний сміттєзбірник обвалився прямо на дах автомобіля. Це сталося 8 травня по проспекту Дружби, 25, що одразу за РАЦСом неподалік міської ради.

Очевидці події стверджують, що авто Виробничого управління комунального господарства щойно заїхало до сміттєзбірника, коли раптом дах будівлі рухнув і цегла зі стін засипала кузов, - пише Нововолинськ діловий.

Інформацію підтвердили і на обслуговуючому підприємстві.

«Така прикрість справді мала місце. На щастя, травмованих немає. Будівля перебувала в аварійному стані, про що ми неодноразово повідомляли. Одначе грошей на переобладнання цього року не було передбачено. Тепер, думаю, дещо зробимо своїм коштом, а щось може і з тих екологічних грошей перепаде. Правда, їх завжди треба погоджувати з Житлово-комунальним об’єднанням, бо саме туди ці фінанси надходять», - розповідає начальник ВУКГ Артем Жигалюк.

Мешканці прилеглих будинків насправді шоковані тим, що трапилося. Адже неодноразово діти та підлітки бавилися на даху сміттєзбірника і якби це трапилося за інших обставин, наслідки були б значно трагічніші.

До речі, за минулі кілька років силами ВУКГ було переобладнано з десяток сміттєзбірників по всьому місту. Лишилося ще три. Двоє з них теж знаходяться у аварійному стані.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію