Олігархи можуть перетворити Україну на удільні князівства, - Тягнибок у Луцьку

Олігархи можуть перетворити Україну на удільні князівства, - Тягнибок у Луцьку
Деякі губернатори в східних областях України працюють ефективно, однак можуть перетворити області на свої «вотчини», - вважає Олег Тягнибок.

Про це він розповів на прес-коференції у Луцьку в суботу, 10 травня.

За словами Тягнибока, ВО «Свобода» була противником призначеня Ігоря Коломойського, Ігоря Палиці та Сергія Тарути на посади очільників облдержадімінстрацій у Дніпропетровській, Одеські та Донецькі областях відповідно.

«Щодо призначення олігархів на посади голів обласних адміністрацій, то я не був прихильником такого кроку, коли визначалися кандидатури, але наші партнери, враховуючи складність ситуації, взяли на себе відповідальність і в деяких східних областях України запропонували представникам олігархії очолити області для того, щоб зберегти територіальну цілісність Української держави», - пояснив політик.

Він визнав, що окремі призначення були виправданими, однак нові голови ОДА можуть перетворити свої області на удільні князівства.

«Наскільки це був виправданий крок, ми побачимо пізніше. Тут ситуація двояка, з одного боку, ви бачите, що одні олігархи нібито ефективно працюють, інші олігархи – неефективно, але які будуть наслідки завтра, чи це пізніше не перетворять Україну на удільні князівства, побачим», - відзначив Олег Тягнибок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Олігархи можуть перетворити Україну на удільні князівства, - уже перетворылы, причем с твоей и яроша помощью...
Відповісти
Увага! Дибіли на сайті!
Відповісти
що не відбувся, нічого не дадуть! Шавка...
Відповісти
надо было не стучать бутылками в ВР и орать про мову.Довел до хаоса страну - к ответу тебя-не состоявшегося проктолога и политика
Відповісти
Пройди психіатра..
Відповісти
Волиньпост ось про,що треба повідомляти:
У бійців АТО на сході України стріляють кулями, від яких не захищають їх бронежилети та каски.

Про це в ефірі «Шустер live» розповів один з бійців АТО, ім’я та зображення якого було приховано, передає УНН.

«Ми воюємо проти дуже «заряджених» бойовиків-професіоналів. Однак, нажаль, наше матеріально-технічне забезпечення на низькому рівні. В нас нема окулярів нічного бачення, немає тепловізорів, а в нас операції проходять вночі. Тяжко воювати і я надіюсь, що мене почують і в уряді і люди, які мають фінансові можливості, аби допомогти», – зазначив боєць повітряно-десантних військ.

За його словами, в розпорядженні учасників АТО є броня і каски 4 рівня безпеки, але вони рятують лише від куль калібру 45, а стріляють по ним «7,62» від яких ці бронежилети не спасають.

«Нам потрібна броня класу 5-6. Каски не стальні щоб були», – звернувся до влади боєць.

Він ще раз підкреслив, що на сході проти них воюють професійні бійці, які через своє матеріально-технічне оснащення можуть іти один на 5-6 бійців АТО.

Нагадаємо, як повідомляють медики, сьогодні в ході антитерористичної операції в Маріуполі семеро людей загинули, ще 39 отримали поранення і доставлені в лікувально-профілактичні установи міста.
Відповісти
"Олігархи можуть перетворити Україну на удільні князівства, - Тягнибок у Луцьку". Не олігархи, а тягнибок. Він понесе за це заслужене покарання.
Відповісти
Тільки базікати можуть, а щось зробити - усі їм мішають. Позорники продажні ! Ганьба !!!
Відповісти
Не пускати його в область.
Відповісти
волинь видали ереемееву
Відповісти
...і Стьопці Івахіву.
Відповісти
Тягнибок правду каже, а колоради можуть і далі гнати на нього і "Свободу", бо реально бояться тільки свободівців, адже, Юльку можна легко купити як показала практика. Підтримую Тягнибока, поки олігархи за Україну, то нехай працюють, але повну владу їм не давати.
Відповісти
сволоту? Мої тапочки заходяться від реготу!
Відповісти
Останні новини
На Волині - виборча колізія
10 травень, 2014, 12:31
Олігархи можуть перетворити Україну на удільні князівства, - Тягнибок у Луцьку
10 травень, 2014, 11:44