На Донеччині лише групка деградантів підігрує терористам, - нардеп з Волині

На Донеччині лише групка деградантів підігрує терористам, - нардеп з Волині
Українська армія виявилась тотально розваленою режимом Януковича, і лише прихід національно свідомих добровольців, в тому числі з Волині, дав українським військам силу духу і віру, - вважає народний депутат України Анатолій Вітів.

Про це голова Волинської «Свободи» заявив 11 травня під час заходів з нагоди 71-річниці утворення Колківської республіки, - повідомили в партійній прес-службі.

Анатолій Вітів нагадав, що вояки УПА відрізнялися своїм духом, який зараз починає відроджуватися.

«Колись бандерівці казали: «Ми не питаємося, скільки ворога, ми питаємо: покажіть нам, де він є?» Оце має бути зараз нашим девізом, і тих людей, які відстоюють незалежність України на сході. Ми маємо нищити ворога. З терористами переговорів не ведуть. Росія планувала свої спецоперації давно. Вона зараз закидає терористичні групи і каже, що це – донеччани, але це – неправда. Є лише групка проплачених деградантів, які підігрують терористам», - каже обранець народу.

Народний депутат зауважив, що незадоволений антитерористичною операцією і тим, яка позиція у депутатів Верховної Ради.

«Нам у парламенті нав’язували підписання різних меморандумів. «Свобода» зайняла чітку та однозначну позицію: з терористами – ніяких меморандумів! Нас переконували, що, мовляв, давайте проведемо плебісцит, де стояло питання про надання права регіонам, де більшість говорять російською мовою, другої офіційної. Ми – категорично проти. Бо ті люди, які полягли в лісах Галичини і на Волині, вмирали з устами мови своїх матерів», - мовив він.

Також Анатолій Вітів зазначив, що, попри те, що ворог не дійшов до Волині, це не значить, що немає загрози: «Загинула Небесна сотня, і я не хочу, щоб у нас їх було двісті, я не хочу, щоб їх було триста. Але якщо так життя складеться, що тим, хто пройшов вишкіл у армії, треба буде їхати і воювати – ми маємо, не задумуючись, це робити. Бо іншого варіанту, як зберегти Україну, у нас немає», – підсумував народний депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце верховинське бидло обзиває людей?
Відповісти
Останні новини
На Донеччині лише групка деградантів підігрує терористам, - нардеп з Волині
12 травень, 2014, 08:55