За кілька плотвичок потрапив до суду

За кілька плотвичок потрапив до суду
Рейдова група Волиньдержрибоохорони виловила на річці Західний Буг браконьєра – житель Нововолинська незаконно рибалив забороненими знаряддя.

Під час профілактичного рейду неподалік села Мовників Іваничівського району природоохоронці побачили рибалку, який поспіхом ховав якесь вудище. Коли оглянули знаряддя лову рибалки, то з’ясували, що рибалка Леонід В. користувався забороненим знаряддям – типу «павук» - без відповідного на те дозволу.

Під час незаконного вилову цінних видів риб мешканець Нововолинська піймав 11 пліток та одного окуня - загальною вагою 1,5 кілограма.

«Таким чином браконьєр завдав збитку рибному господарству на 117 гривень. Знаряддя лову у порушника були вилучені, складено відповідні адміністративні матеріали та направлено в Іваничівський райсуд для притягнення до відповідальності», - розповіли рибінспектори.

До слова, за вказані дії передбачена адміністративна відповідальність та штраф в розмірі від 340 до 680 гривень, із конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих водних біоресурсів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За кілька плотвичок потрапив до суду
14 грудень, 2011, 17:42