Мера Луцька просять перевірити чесність комунальників

Мера Луцька просять перевірити чесність комунальників
Активісти громадської кампанії «Луцьк без сміття» просять луцького міського голову Миколу Романюка ініціювати позапланову перевірку роботи комунальників.

Таке прохання 16 травня під час прес-конференції озвучив активіст руху Артем Орлов.

Як відомо, рух покликаний привернути увагу лучан до чистоти міста, а чиновників – ретельніше виконувати свою роботу, яка оплачується за кошти громади. Активісти нарікають, що місто ще й досі не прибрали після зими, а в місті важко дихати через пил.

«Я розумію, що нашому меру комфортно жити, але ми ще раз йому хочемо нагадати, що він має перейматися нашим комфортом, аби нам було комфортно проживати в Луцьку і безпечно. І нагадати, що він є господарником. На його прикладі мешканці мають бачити і вчитися, що міська влада після себе прибирає, забезпечує якісне прибирання і заохочує це робити мешканців», - каже Артем Орлов.

Активіст кампанії сумнівається, що місто прибирає така кількість двірників і техніки, про яку заявляють комунальники. Наприклад, під час одного з рейдів містом, активістам самі ж двірники повідомили, що пів міста прибирають шестеро двірників.

Хоча, нагадаємо, 29 квітня під час мітингу лучан, які невдоволенні прибиранням міста, заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк зазначав, що місто чистять 75 двірників.

Переконатися хто ж правий – комунальники чи активісти – повинна була би непланова і чесна перевірка.

Зі слів Орлова, під зверненням про те, що місто прибирають неналежним чином, свої підписи вже поставили 2400 лучан. Втім поки що реакції зі сторони влади немає.

«П’ятого травня мала відбутися зустріч з міським головою, втім нам не передзвонили, не запросили», - каже Орлов.

Окрім цього, він нагадав, що відповідно до проведеного нещодавно опитування, більше половини лучан називають Луцьк брудним містом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Предлагаю начать люстрацию мусорных баков на улицах и урн в офисах!
Відповісти
Пане романюк ви задовбали
Відповісти
Останні новини
Мера Луцька просять перевірити чесність комунальників
16 травень, 2014, 17:51