У Луцьку напали на намети Порошенка

У Луцьку напали на намети Порошенка
Два намети, в яких працювали агітатори кандидата в Президенти Петра Порошенка, зазнали нападу.

Про це 21 травня повідомили у волинському штабі кандидата.

Так, в понеділок, 19 травня, сталось два інциденти з наметами Петра Порошенка. Перший – на вулиці Ковельській. Люди в нетверезому стані почали розхитувати конструкцію, ображати молодих жінок-агітаторів, які працювали в наметі, дійшло навіть до погроз. Аби ситуація не вийшла з-під контролю, бо чоловіки проявили нездоровий інтерес не лише до наметів Порошенка, а й до відповідних конструкції з логотипами інших кандидатів на пост Президента, довелося викликати правоохоронців, щоби вони втрутилися.

Другий випадок стався на вулиці Львівській, де теж не обійшлось без міліції. Чоловік, після суперечки, став розкидав агітпродукцію, що була у наметі, та погрожував агітаторам. Тож його затримало правоохоронці.

Окрім того вночі з 19 на 20 травня зникла табличка Луцького районного виборчого штабу Петра Порошенка, який знаходиться на вулиці Привокзальній.

«За словами штабістів її вирвали «живцем», а зробити це без драбини було просто не можливо, адже вивіска знаходилась досить високо. Тож «акція» найімовірніше була спланована», - кажуть в штабі Порошенка.

Нагадаємо, що 9 травня двоє чоловіків у нетверезому стані розгромили агітаційний намет на території мікрорайону ЛПЗ, та напали на депутата міської ради, який намагався захистити агітаторів. Зловмисників теж затримали правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у свидомых уже крыша едет...
Відповісти
як не як , а люди висловлюють своє незадоволення!
Відповісти
Порошенко - мутний кандидат. Тимошенко - аферистка.
Друзі! Не ведіться на різні там рейтинги! Вибори - це акт ВІЛЬНОГО волевиявлення (с)! Голосуйте - серцем!
Відповісти
так порошенку і треба, працював на януковича міністром економіки, он які проблеми маємо. ГАНЬБА ПОРОШЕНКУ! (Хай Бог боронить Україну від Порошенка). НЕХАЙ ПОРОШЕНКО ПОВЕРНЕ ДЕРЖМАЙНО ЯКЕ ВКРАВ! Жах, чи в Україні щось пороблено чи що. Як за таке гівно голосувати можна. Ті хто голосують за Порошенка зрадники революції - щоб вам "Небесна Сотня" снилася по ночам. Обирати олігарха з режиму Януковича - ГАНЬБА. Коли вже у вас у всіх шось в голові буде.
Відповісти
Порошенко не гидить здавати кров діабетну на камеру. Діабетники не можуть бути донорами крові. піар всюду
Відповісти
Останні новини
У Луцьку напали на намети Порошенка
21 травень, 2014, 13:10