У Луцьку відремонтували три двори, але в сусідніх «яма на ямі». ФОТО

У Луцьку відремонтували три двори, але в сусідніх «яма на ямі». ФОТО
Луцький міський голова Микола Романюк «проінспектував», як відремонтували прибудинкові території на вулиці Володимирській 108, 110 та 112.

Візит посадовців у цю частину міста відбувся у середу, 21 травня.

За словами очільника ТзОВ «Луцька ДПМК» (підприємства, яке виконувало роботи) Івана Кобака, на ремонт дорожнього покриття проїзної частини та тротуарів пішло майже 930 тисяч гривень.

Ще майже 90 тисяч витратили на ремонт мережі зовнішнього освітлення та більше 45 тисяч на дитячий майданчик.

Однак мешканці сусідніх дворів (Володимирська 105, 107, 111, 113) прийшли до мера запитати, чому біля їхніх будинків не провели такі ж самі роботи, мовляв, «20 років нічого не робилося».

Так, за словами мешканців, біля будинку за адресою Володимирська, 105 немає доріжок та дуже застарілі комунікації. Також скаржилися на те, що біля кількох багатоповерхівок немає асфальтного покриття.

Частина посадовців закликали подивитись на інші частини Луцька, бо там «ще гірше». «Дороги на Володимирській, якщо рівняти із ГПЗ – то небо і земля», - відзначила майстер місцевого ЖКП.

Микола Романюк пообіцяв «розібратися» із ситуацією навколо будинків та виконати частину робіт влітку 2014 року, а нове асфальтне покриття класти вже у 2015-у. Романюк пояснив, що до ремонтів треба підходити капітально, бо «засипання ямок нічого не дасть, воно швидко розсиплеться», а на масштабний ремонт цих ділянок в поточному році коштів поки нема.

Натомість, за словами Івана Ковака, ремонт на Володимирській 108, 110, 112 «буде стояти 20 років».

Цікаво, що за підрахунками спеціалістів департаменту ЖКГ міськради, ремонт одного квадратного метра асфальтного покриття на такій дорозі коштує 250 гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пролема, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Європа, йоптіть.

А взагалі склалося враження, що там ще нічого не ремонтували і треба тротуари робити. Асфольт на дорозі теж нерівний, а грошей здерли як за супер-пупер технології. Ех. далеко ще нам до того, аби жити хоча б як у Хелмі чи Бресті
Відповісти
москаль прийде порядок наведе.ледащі греко-католіки
Відповісти
Блін..., я не переношу Романюка,але чомусь люди,які живуть у приватних будинках не просять нічого,а самі все життя працюють "на хату"...,а тут...
ПОЗАКРИВАТИ ТІ ЖЕКИ І ХАЙ САМІ ЗІ ВСІМ СПРАВЛЯЮТЬСЯ!!! НАДОЇЛО ЦЕ!Отримали "на халяву" й ще ниють,це в нас таке тільки терпіти можна!
Відповісти
лисичка сосичка
Відповісти
в дорогах я не розбираюся, а от майданчик за 45000 гривень поїду подивлюся. от дуже цікаво що за ці кошти зроблено.
Відповісти
Під час чату на Волиньпост у лютому 2013 року мічький голова Романюк обіцяв включити двір нашого будинку, якому уже 35 років і в якому яма на ямі, що навіть таксисти не хочуть їхати у плановий ремонт доріг на 2014 рік, однак обіцянку так і не виконав, "дякуємо" вам пане Романюк за невиконану обіцянку
Відповісти
А чого так мало порахували?...У них же все мільйонами обраховується ,а тут якісь жалюгідні тисячі...Пане Романюк,ви но там уточніть...)))
Відповісти
Всі такі правильні і розумні!!!!!! Цікаво щоб ви зробили на його місці коли КОЖНОМУ щось треба!!!!!!
Відповісти
А його що силою змушували йти на цей пост, якщо не справляється-до побачення,на це місце є інші люди,які не бояться людей,яким щось треба
Відповісти
якщо не може виконати, то не потрібно обіцяти, кожен справжній чоловік виконує свої обіцянки
Відповісти
Івана не Ковака, а Кобака.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відремонтували три двори, але в сусідніх «яма на ямі». ФОТО
21 травень, 2014, 19:32