«Волинь» вирвала путівку в півфінал

«Волинь» вирвала путівку в півфінал
Команда луцького футбольного клубу «Волинь» перемогла київський «Арсенал» в одній четвертій Кубка України з футболу з рахунком 0:1, чим забезепечив собі путівку до півфіналу.

Матч відбувся 11 квітня на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Не зважаючи на те, що початок матчу був провальним для луцьких футболістів, під кінець гри далися взнаки довгі фізичні тренування Кварцяного та тактичні поради Дем’яненка – хлопці відбігали всі 120 хвилин і забили гол у додатковий час.

У першому таймі на 13 хвилині гри Майкон пробивав штрафний, але потрапив у стінку. М’яч відскочив і на добивання встиг Шарпар, який небезпечно пробив у лівий кут воріт.

Через 2 хвилини небезпечно відповів столичний Леандро, який міг забити гол. У киян вдало діяла трійка Гуменюк-Кобахідзе-Леандро.

Загалом «Волинь» у першому таймі майже повністю віддала ініціативу «Арсеналу». Луцькі футболісти не могли навіть до штрафного киян підійти. Поодинокі стандарти «Волині» біля воріт «Арсеналу» були вкрай невдалими. «Арсенал» намагався закріпитися на половині «Волині» і швидко атакувати. Київським футболістам часто вдавалося нівелювати атаки червоно-білих.

У другому таймі лучани вийшли на поле явно вмотивованіші.
Кияни ж мали реальну нагоду забити гол на 61 хвилині. У штрафному «Волині» зіткнулися двоє Леандро – луцький та київський. Суддя призначив сумнівне пенальті у ворота лучан.

Після виконання удару Максимом Шацьких суддя Дмитро Жуков змусив повторно виконати пенальті через порушення. Другий раз Шацьких не забив, тож рахунок так і залишився нічийним.

На останній хвилині другого тайму голкіпер киян Євген Боровик витягнув майже гол Майкона.

Основний час не виявив переможця гри, тож після короткої перерви футболісти вийшли на додатковий час. І вже на 104 хвилині Майкон вийшов сам-на-сам із Боровиком і, перекинувши київського воротаря, забив переможний гол.

Через дві хвилини гравець «Арсеналу» Одібе отримав червону картрку – кияни залишилися у меншості. Попри дуже напружену гру в додаткових таймах «Арсенал» так і не зміг відігратися. Лучан постійно рятував воротар Шеліхов, а Майкон мав ще кілька нагод відзначитися.

Матч закінчився з рахунком 0:1. Тепер «Волинь» гратиме у півфіналі Кубка України.


Фото - з офіційного сайту ФК «Волинь» та Facebook-сторінки прес-секретаря клубу Юрія Конкевича.
(фото з сайту додані о 7:23 12 квітня)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
єєєєєєєєєє, вітаю!!!!
Відповісти
Останні новини
«Волинь» вирвала путівку в півфінал
11 квітень, 2012, 20:59