Луцького чиновника звільняють через дружину

Луцького чиновника звільняють через дружину
Луцького чиновника звільняють у зв'язку з призначення ним на посаду власної дружини.

Про це повідомляють в прес-службі волинської прокуратури.

Начальника інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Волинській області Юрія Ільчука визнали винним у вчиненні корупційного правопорушення.

Згідно з судовим вироком, Юрій Ільчук всупереч закону не повідомив своє безпосереднє керівництво про конфлікт інтересів служби та власних інтересів, призначивши на посаду головного спеціаліста сектору дозвільних процедур та ліцензування очолюваної ним інспекції, власну дружину.

Виконувач обов’язків начальника відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством Сергій Зузак розповів, що подружжя Ільчуків про людське око розірвали шлюб ще у серпні 2011 року.

Не дивлячись на це, чиновник продовжував мешкати з дружиною в одній квартирі, вести спільне господарство та разом на одному службовому автомобілі добиратись в робочі кабінети, розташовані в одному приміщенні державного органу, повідомляють у прокуратурі.

Як наслідок, підприємливого чиновника звільнять з посади із подальшим стягненням відповідного штрафу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: корупція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так вони ж для того в серпні 2011 і розвелися.
Відповісти
Як Ільчук там міг лоханутись?
Відповісти
Прокуратурі вже геть нема чим займатись, от вони й чінушок ловлять на такій туфті. А те що цум згорів , вірніше його підпалили (а підприємців тупо кинули) і про це всі знають, чи інші питання, так на це не потрібно звертати увагу бо є ж такі важливі речі як Ільчук та підпорядкування його колишньої дружини на посаді головного якогось там спеціаліста який нічого в інспекції не верішує. Це замилювання очей продажної системи в корумпованій та бандицькій державі
Відповісти
до речі, щось не чути про Буратіно....
чи там порушеняя - не порушені?
Відповісти
а знаєте чому він їздить на службовій машині ?тому,що на свою не заробив будучи на такій посаді. люди з такими посадами мають вілли, а він порядна і чесна людина. це просто хтось зазіхає на його місце.
Відповісти
Останні новини
Луцького чиновника звільняють через дружину
12 квітень, 2012, 12:01