Дем'яненко попередив «Шахтар»

Дем'яненко попередив «Шахтар»
Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Дем'яненко коментуючи майбутній кубковий матч з «Шахтарем», пообіцяв донецьким гідну боротьбу.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

Коментуючи результати жеребкування наступної стадії національного кубку, Дем'яненко заявив:

- Так, суперник нам попався найскладніший з тих, які залишилися. Але ж гратимемо вдома, сподіваюся і вірю, що прийде повний стадіон, так само як у матчі в чемпіонаті. І сподіваюся передусім на власні сили – на налаштування своїх гравців. До фіналу, в якому мріє зіграти будь-який футболіст, - рукою подати, треба тільки переступити через «не можу».

- Ви все ж сподівалися іншого суперника?

- «Шахтар» міг і раніше нам попастися. Грали з іншими командами, правда ж? Забралися високо, значить треба підтримувати марку, не збавляти вимог до себе. Легкого життя «Шахтарю» в Луцьку не обіцяємо, даватимемо бій, як і вчора у києві «Арсеналу».

- Анатоліє Васильовичу, вболівальників цікавить наступний поєдинок «Волині», у Львові з «Карпатами». Чи знають гравці про дух цього матчу?

- В принципі, у нас кожен з поєдинків, які грали останнім часом такий. Але цей – все одно – надпринциповий. Дербі, воно завжди – дербі, у якому стані не перебували б команди, на якому місці не йшли, хто б ними не керував. Це матч з розряду «завжди вирішальних», до нього прикута увага глядачів. Тому, як кажуть, не маємо права на погану гру. Про це й казатиму футболістам.

Нагадаємо, що ФК «Волинь» переміг київський «Арсенал» в одній четвертій Кубка України з футболу з рахунком 0:1, чим забезпечив собі путівку до півфіналу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дем'яненко попередив «Шахтар»
13 квітень, 2012, 10:45