Видачу закордонних паспортів обіцяють відновити після Великодня

Видачу закордонних паспортів обіцяють відновити після Великодня
Видачу закордонних паспортів волинянам, у яких підійшов термін для отримання документів, обіцяють відновити вже 17 квітня.

Про це повідомили 13 квітня у волинському відділенні Державної міграційної служби.

Затримка видачі документів спричинена реорганізацією служби, що займається оформленням цих документів, а також поновленням договору з компанією, яка видає бланки для паспортів.

Раніше повідомляли, що посвідчення для виїзду за кордон отримають лише ті, хто зробили термінове замовлення. Воно вартує до тисячі гривень, тобто є вдвічі дорожчим, ніж звичайне. А громадяни, які замовили звичайний паспорт, змушені чекати.

У концерні ЄДАПС, який виготовляє полікарбонатну сторінку паспорта, у всьому винять поліграфічний комбінат «Україна», де друкують паперові сторінки. Мовляв комбінат вчасно не закупив необхідні матеріали.

Керівництво поліграфкомбінату ці звинувачення відкидає і стверджує, що не порушувало термінів, прописаних у контракті. У свою чергу, причину затримки бачить в іншому: Міністерство внутрішніх справ і концерн ЄДАПС лише днями уклали необхідний контракт, повідомляє ТСН.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: паспорти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Видачу закордонних паспортів обіцяють відновити після Великодня
13 квітень, 2012, 12:25