Кіндер назвав своїх конкурентів на виборах до Верховної Ради

Кіндер назвав своїх конкурентів на виборах до Верховної Ради
Останні події остаточно переконали міського голову Ковеля Олега Кіндера балотуватися у депутати Верховної Ради.
Про це він розповів в інтерв’ю «Волинській правді».
При цьому він мав на увазі пожежу, що трапилася у його новозбудованому будинку.
«Коли я раніше казав, що піду в депутати, то ще не був впевнений на сто відсотків у цьому. Вів перемовини та вагався, чи варто, адже вибори у Верховну Раду відбудуться раніше, ніж закінчиться моя каденція міського голови, а я йшов до людей з певними обіцянками і хотілось би їх реалізувати... Робота у Верховній Раді має інший характер. Але те, що відбулося останнім часом, я маю на увазі пожежу, мене остаточно переконало, що треба йти у парламент», – зазначив Кіндер.
«Так, 100% – я йду на вибори до Верховної Ради. Хоча, повторюю, мені подобається робота міського голови, бо тут я реально бачу, що зміг зробити для людей», – додав він.
При цьому основними своїми конкурентами ковельський голова вважає Ігоря Гузя (депутат Волиньради від Фронту Змін, – «ВолиньPost»), який може бути кандидатом по Ковельському виборчому округу, та Григорія Смітюха (зараз – народний депутат від Партії регіонів, – «ВолиньPost»).
«Може бути, в принципі, й Мартиненко (Микола Мартиненко – народний депутат, який на одних із попередніх виборів був кандидатом від ковельського округу). Він робить собі підґрунтя для цього. Смітюх також гарно піариться. Ігор Гузь дбає про депутатство дуже активно, для цього вже змінив четверту політичну силу», – розповів Олег Кіндер.
Нагадаємо, у ніч на 1 листопада згорів новий будинок міського голови Ковеля Олега Кіндера, у якому родина навіть не встигла відсвяткувати новосілля. Пожежа знищила всю оселю.
Тоді прес-служба обласної організації ВО «Батьківщина» розповсюдила коментар Кіндера з цього приводу.
«Такий «подарунок» з нагоди першого року перебування на посаді міського голови вважаю не тільки помстою недоброзичливців, які не сприймають моєї чіткої позиції щодо захисту інтересів територіальної громади на цій виборній посаді, а й попередженням від тих, хто боїться, що на наступних парламентських виборах буду балотуватися в народні депутати», – казав тоді міський голова.
Згодом перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко розповів, що причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки дітьми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кіндер назвав своїх конкурентів на виборах до Верховної Ради
15 листопад, 2011, 12:22