Буду проситися за кордон, але в депутати не піду, - Клімчук

Буду проситися за кордон, але в депутати не піду, - Клімчук
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук заявив, що не балотуватиметься у депутати Верховної Ради.

Про це йшлося під час зустрічі волинського губернатора з редакторами міських та районних видань у редакції газети «Вісті Ковельщини», - пише Волинська правда з посиланням на газету «Волинь-нова».

Редактор «Вістей Ковельщини» Микола Вельма поцікавився у губернатора, чи визначилася фракція Партії регіонів із кандидатами в депутати Верховної Ради. Мовляв, є багато суперечливої інформації, а знаючі люди називають серед претендентів до парламенту Клімчука.

«А хто ж буде служити народу тут, на місці? Якщо й доведеться змінювати професію, враховуючи підняття пенсійного віку для державного службовця, буду проситися послужити десь за кордоном, але в депутати не піду», - відповів Клімчук.

«Я не думаю, що Партія регіонів буде виставляти своїх кандидатів на Волині. Парадоксально?! Рейтинг Партії регіонів не такий високий в нашій області для того, щоб кандидати від цієї партії могли перемагати. Ми це розуміємо і знаємо», - додав губернатор.

«Якщо будуть достойні кандидати-мажоритарники «самовисуванці», не заангажовані в інші партії, і попросять нашої підтримки, ми її, очевидно, надамо. Про прізвища я би не став зараз говорити», - сказав Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Буду проситися за кордон, але в депутати не піду, - Клімчук
15 квітень, 2012, 10:38