Благодатний вогонь привезли до Луцька

Благодатний вогонь привезли до Луцька
Благодатний Вогонь з Києва прибув до Свято-Покровського кафедрального храму Луцька приблизно 01:40 у Пасхальну ніч, 15 квітня.

Про це повідомили у Волинській єпархії УПЦ МП.

Нагадаємо, що цьогоріч Вогонь Великої Суботи у Храмі Гроба Господнього було винесено з Кувуклії приблизно о 15:00 за київським часом.

У суботу,14 квітня, напередодні світлого Христового Воскресіння приблизно о 21:00 делегація УПЦ на чолі із головою Відділу зовнішніх церковних зв’язків архієпископом Бориспільським Антонієм, що з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира перебувала в Єрусалимі з метою привезення в Україну Благодатного вогню, доставила цю велику святиню до Києва.

З багословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта Благодатний вогонь з міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) до Луцька доставив клірик Волинської єпархії священик Олександр Федчук.

Цю велику православну святиню привезли до Луцька на початок Пасхальної Божественної Літургії. Вогонь зустріли православні лучани на чолі з митрополитом Ніфонтом.

Люди рознесли вогонь по всіх православних храмах єпархії. А дорогою до Луцька з благословення владики Ніфонта Блгодатний Вогонь доставили і до Корецької жіночої обителі.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Великдень
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а от кажуть що цей вогонь не робить шкоди. А до бороди приставити слабо? :)))))
Відповісти
Останні новини
Благодатний вогонь привезли до Луцька
15 квітень, 2012, 13:02