У СОК «Адреналін Сіті» - новий формат інтелектуального дозвілля*

У СОК «Адреналін Сіті» - новий формат інтелектуального дозвілля*
Відпочивати, але при цьому дізнаватися щось нове та цікаве пропонує спортивно-оздоровчий комплекс «Адреналін Сіті».

В одному місці, крім активного відпочинку чи кіноперегляду, можна зануритися у світ науково-технічного прогресу, відвідавши єдиний в Україні Музей технічного прогресу чи перевіривши на практиці закони фізики в «Експерементаріумі».

До речі, при «Експерементаріумі» запрацював спеціалізований магазин «розумних подарунків», де можна купити найрізноманітніші головоломки: дерев'яні та металеві, кубик Рубіка або мегамінкс, для любителів і професіоналів, настільні ігри , конструктори, набори для творчості тощо. Після відвідування Музею та «Експерементаріуму» такий подарунок буде більш, ніж доречним.

Продовжити «пізнавальний» відпочинок можна в Галереї мистецтв «Арт-кафедра», де зібрані роботи відомих волинських художників. Крім того, тут можна придбати оригінальну сувенірну продукцію з зображенням творів мистецтва та замовити репродукцію будь-якої картини з галереї чи іншої відомого автора.

Крім виставки у Галереї мистецтв «Арт-кафедра», розпочалися арт-класи з художнього мистецтва, де можна набути навиків декупажу, навчитися створювати художні вітражі, розписувати кераміку чи робити декоративний розпис на тканині. Позитивні емоції, змістовно проведений час та цікаві навички припадуть до душі кожному учаснику майстер-класу.

СОК «Адреналін Сіті» запрошує спробувати новий формат інтелектуального відпочинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У СОК «Адреналін Сіті» - новий формат інтелектуального дозвілля*
12 червень, 2014, 12:32