Під МВС - пікет волинян. ФОТО

Під МВС - пікет волинян. ФОТО
Біля будівлі МВС у Києві протестують "Правий сектор" і "Самооборона" Волині, які вимагають звільнити заступників начальника УМВС в Волинській області.

Протестувальники тримали в руках плакати "Або ви люструєте, або ми вас "каструємо", "Громада Волині вимагає очистити міліцію". Також тримали прапори "Самооборони" та "Правого сектору", - пише Gazeta.ua.

"6 квітня ми взяли на себе відповідальність за начальрика УМВС в області. Але зараз склалась така ситуація, що у начальника МВС залишились заступники, які під час майдану займались переслідуаннями наших активістів це Олександр Никитюк, Микола Руденко Володимир Поліщук. Якщо зараз до нас не вийдуть ми будемо продовжувати акції протесту, поставимо намети тут досвід ми маємо",- прокоментував координатор "Самооборони майдану" Волині Богдан Климчук.

До протестувальників вийшов начальник відділу взаємодії з громадськістю. Він взяв у них копію звернення. Але протестувальники зазначили, що до тих пір поки до них з офіційним роз'ясненням не вийдуть міністр або заступник міністра вони не підуть.

Активісти пояснили, що начальник УМВС області не має повноважень, для того аби звільнити своїх заступників, це компетенція міністерства. Таким чином начальник обласного управління, якого підтримала громада на громадських слуханнях не може нормально керувати міліцією, яка і далі займається беззаконням.

До учасників протесту прийшов Єгор Соболєв, який подякував їм за активну позицію і підтримав їх.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
закидати їх знову камінням.і ремонт зробити.і так кожний день.і всім робота є.ура!слава нації.
Відповісти
або ви люструєте - або ми кструємо )))) це скільки розуму потрібно таке написати?
Відповісти
щось тут волинян не особо я бачу. данильчук і климчук з майдану підтягнули місцевих от і все.
Відповісти
Оце пікет? "кастратори" ЗАДУМАЙТЕСЬ вас майже ніхто не підтримує,а противнників море, не дражніть народ.
Відповісти
Якесь кощунство!Вперед у Європу!!!!
Відповісти
Соромно за волинян. Повелися на поводу у псевдоватажків і плакати такі ганебні привезли.
Відповісти
ці зами менти позор для Волинської міліції. Чому рядовий склад мовчить тому що за шугані а ще називаються міліціонери виводи замі робить
Відповісти
Ви знаєте шановні Волиняни! Не підтримував я Правий сектор ніколи, але зараз порада Правому сектору! Почали справу - доведіть до кінця! Все правильно робите, треба розігнати всю міліцію і начальника теж! Хай прийдуть непрофесіонали - навчаться, але тим "професіоналам" вже набридло давати хабарі. Продовжуйте акцію ми підтримаємо, треба і на вулиці вийдемо! Звільніть Муковоза, це хабарник № 1, знаю його ще з Ківерець, вимагав від мене хабара! Треба всіх нових людей в міліції! Від капітана - майора ГЕТЬ!
Відповісти
штурмуемо ще раз и як башкаленка прстибнути сук до забора хай сидять або на стовбах повисити НИ СТИДА НИ СОВИСТИ ОДНОГО И ДРУГОГО ГОНЯТЬ ПАЛКАМ И А ВОНО ВЦЕПИЛОСЯ
Відповісти
Молодці, мої брати!!!!! Бачу кістяк Самооборони і ПС з Волині весь приїхав!
Відповісти
який правий сектор.половина в одесі сидить гроші заробляють а всі інші по оголошеню приходять.називається робота на день.клоуни.проспали.треба було сразу всіх гнати а то перебирали, кого гнати а кого ні.а тепер менти ше пересадять половину сектора а статью припишуть.
Відповісти
ТАКИХ НЕ ВИЖЕНЕШ І БАТОГОМ
Відповісти
вас самих каструвати
Відповісти
Останні новини
Під МВС - пікет волинян. ФОТО
12 червень, 2014, 12:34