У центрі Луцька – Великодні розваги

У центрі Луцька – Великодні розваги
У другий день Великодня, 16 квітня, у центрі Луцька зібралось чимало людей – лучани та гості міста святкували Воскресіння Христове.

На Театральній площі Луцька о 12-й годині розпочалось мистецьке дійство «Великодня Пасхалія» – лучанам презентували «диво-писанку», частували пасками, а місцеві творчі колективи співали й танцювали без упину.

Цього дня на центральному майдані міста виклали «живу писанку», яку сформували учасники дитячих хореографічних колективів Луцька. До всього, писанка із людей затанцювала.

Тут же відбувався конкурс кращих писанок та писанкових композицій. Загалом було представлено близько 100 колективних та авторських робіт.

У рамках благодійної акції «Подаруй дитині вишиванку» 30 дітям-сиротам вручили подарунки: дитячі енциклопедії та шкільне приладдя. Також цим діткам провели екскурсію вулицею Лесі Українки.

Власне на вулиці Лесі Українки 16 квітня стартував обіцяний проект «мистецька вулиця» – вздовж усієї вулиці розмістились митці та крамарі, доповнюючи атмосферу свята.

Тут звучала і фольклорна, і джазова, і рок-музика, лучан розважав естрадний оркестр, молодь танцювала сучасні танці, квітникарки у строкатих вбраннях прогулювались вулицею і продавали квіти, художники продавали картини і малювали шаржі й портрети. У «Книжковому пасажі» місцеві письменники влаштували літературні читання. Втім найбільше уваги привертали «живі» скульптури – люди охоче фотографувались та роздивлялися артистів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Великдень
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як завжди чудові фото) Так тримати)
Відповісти
Молодці Волиньпост!Швидко працюєте!ФірмА!Файно!(на відміну від інших)...так тримати!
Відповісти
Передостаннє фото показове, і номера "героя" видно. От треба втеребитися на пішохідній зоні!!! Класно було б, якби й прізвище його назвали.
Відповісти
Прошу пробачення, але дівчата квітникарки виглядають як дешеві шльондри. Підозрюю, що це не їхня вина, а організаторів: хотілося як у Львові, а грошиків нема....
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька – Великодні розваги
16 квітень, 2012, 17:20