Тимошенко відмовилася йти на суд

Тимошенко відмовилася йти на суд
Екс-прем’єр Юлія Тимошенко через погане самопочуття відмовилася брати участь у попередньому судовому засіданні у справі ЄЕСУ.

Про це повідомляє Дзеркало тижня.

Тимошенко у своїй заяві поінформувала, що у зв'язку з важким станом здоров'я просить проводити попереднє засідання у справі ЄЕСУ за її відсутності. Відповідну заяву Тимошенко розміщено в середу на сайті Державної пенітенціарної служби України.

У свою чергу, захисник екс-прем'єра Сергій Власенко не впевнений, що Тимошенко не буде присутньою на попередньому засіданні суду у справі ЄЕСУ 19 квітня.

«Не факт, не факт. На жаль, чинна влада створила ситуацію, коли вважається нормальним привозити людини у залу суду на ношах, як це було з Іващенком (колишній виконувач обов'язків міністра оборони Валерій Іващенко), тільки щоб швидше провести суд», – сказав Власенко.

При цьому він підкреслив, що, на думку лікарів німецької клініки «Шаріте», стан здоров'я екс-прем'єра не дозволяє їй брати участь у судовому процесі.

Нагадаємо, стосовно Юлії Тимошенко порушено нову кримінальну справу за покладання боргів корпорації ЄЕСУ на бюджет України. В СБУ підкреслюють, що підставою для порушення нової кримінальної справи проти екс-прем'єра України, лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко став лист Міноборони РФ Кабінету міністрів, у якому порушувалося питання погашення заборгованості ЄЕСУ в сумі 405,5 мільйона доларів.

За інформацією СБУ, обвинувачення у цій справі Юлії Тимошенко було пред'явлене 12 жовтня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тимошенко відмовилася йти на суд
18 квітень, 2012, 16:50