Єремеєв пропонує відправити нардепів до війська. ДОКУМЕНТ

Єремеєв пропонує відправити нардепів до війська. ДОКУМЕНТ
Народний депутат Ігор Єремеєв з колегами по групі "Суверена європейська Україна" пропонує влаштувати військові для нардепів, які не досягли граничного віку перебування на військовій службі.

"Зараз багато розмов про те, чи має право Верховна Рада йти у відпустку за умов військових дій, які тривають на Сході. Ще більше дискусій про патріотизм і ступінь політичної відповідальності. Красиві промови про майбутнє України з високих трибун. Був з колегами по фракції не один раз в зоні АТО і на моє тверде переконання: кожен депутат, який насправді є НАРОДНИМ, повинен виконати громадянській обов'язок і зараз бути на передовій", - пише він у Facebook.

"Вважаю, що служба на захист Батьківщини - це дуже адекватна і гідна альтернатива депутатській відпустці. Саме тому разом із колегами з фракції "Суверена європейська Україна" Володимиром Литвином і Ярославом Москаленком сьогодні подали до Верховної Ради проект постанови "Про призов народних депутатів України на збори військовозобов'язаних" (реєстр. номер 4192)", - повідомив депутат.

"Як відомо, стаття 29 закону "Про статус народного депутата України" звільняє нардепів від військового призову чи зборів. Наша постанова в якості винятку встановлює обов'язкові збори військовозобовязаних народних депутатів, які не досягли граничного віку перебування на військовій службі. Пропонуємо організувати призов нардепів на збори та їх проведення з 21 липня по 21 серпня 2014 року", - йдеться в дописі.

"У разі проведення позачергової сесії Верховної Ради для прийняття важливих державних рішень - негайне відрядження депутатів до Києва. Місце проведення військових зборів - у Донецькій, Луганській та Херсонській областях. Забезпечення нардепів військовою формою та спорядженням - за власний рахунок", - насамкінець пише Єремеєв.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора))))) Гарна ініціатива)))))
Відповісти
ще той..фото литвина в касці колись облетіло інтернет..він був десь трохи колись пару годин біля чорнобильської ас і зробив тоді собі посвідчення ліквідатора (потім одержував субсидії) а цей раз як з "дєтьми" своїми поїде то треба буде за пару годин генерала дати..дешевше щоб не їхали..бюджет і так пустий..
Відповісти
А де він сам був, коли тисячі на Майдані стояли? Герой 90-х.Що гопники воскресли?
Відповісти
Хай їдуть у зону АТО замість відпустки і хай стоять на блокпостах, на крайняк - риють окопи. Але БЕЗ СТАТУСУ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ. А то справді бюджет доб'ють до ручки цим показним патріотизмом.
Відповісти