Кучма, Шуфрич, Медведчук продовжують «миротворити»

Кучма, Шуфрич, Медведчук продовжують «миротворити»
Тріо політиків - Леонід Кучма, Нестор Шуфрич і Віктор Медведчук - й далі намагаються проводити переговори з терористами.

Так звана тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі розпочала другий раунд переговорів у Донецьку, - пише ТСН.

Як повідомляється, на переговори приїхали, як і минулого разу, другий президент України Леонід Кучма, народний депутат Нестор Шуфрич та Віктор Медведчук.

Також беруть участь у діалозі сепаратисти з так званих ЛНР та ДНР.

Як відомо, Україну на цих зустрічах представляє лише другий президент країни Леонід Кучма. Лідера "Українського вибору" і кума Володимира Путіна Віктора Медведчука у якості переговорника запропонувала канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Нагадаємо, Петро Порошенко заявив, що представники самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" проявили інтерес до проведення мирних переговорів щодо врегулювання ситуації на Сході України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Донецьк і Луганськ це ракова пухлина якщо їх не зупинити то розповзеться по всій Україні.В світі ніхто з терористами не веде переговорів їх знищують.Чого чекає президент ? Росія ніколи не зупиниться якщо не одержить відсіч.
Відповісти
Останні новини
Кучма, Шуфрич, Медведчук продовжують «миротворити»
27 червень, 2014, 19:24
Audi Driving Experience - у Луцьку*
27 червень, 2014, 19:13