У Волинській ОДА - фото революції

У Волинській ОДА - фото революції
На другому поверсі Волинської ОДА відкрилася виставка фотографій з Революції Гідності.

"Тільки що, на другому поверсі приміщення Волиньради, починаючи з кабінету голови Волинської ОДА, розмістили 50 найкращих фотознімок з Майдану. Аби кожен хто заходить до приміщення пам'ятав про той буремний час... Пам'ятав і робив висновки..." - пише в Facebook заступник голови облради Ігор Гузь.

"Колись у 2005 році там також розміщувались фотознімки з Помаранчевої революції, але через два роки прийшов новий губернатор і наказав зняти. Натомість повісити пташок та рибок, так видно було йому спокійніше... Цього разу зняти не дамо!" - нагадав політик.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повісьте фото, скільки люди отримують пенсії, зарплати, скільки за 23 роки незалежності України не народилось дітей, скільки дітей померло від раку, бо батькам не було за що рятувати дитину, повісьте фото яке медичне обладнання в лікарнях, за що в лікарнях беруть кошти за КТ, МРТ в розмірі 300 - 500 грн, і чи може пенсіонер з пенсією 900 - 1200 грн. зробити це обстеження! Пан Пустовіт, ви не цікавились цими питаннями, ви не цікавились за що беруть хабарі в лікарнях, міліції, прокуратурі! Поцікавтесь цим! А поки що повісьте ці фото про вищесказане і кожен день дивіться, коли йдете на роботу!
Відповісти
Згідна з 777....Правильно все Ви написали.....
Відповісти
А чим взагалі цікавиться Пустовіт і ко? одна демагогія і просування по службі своїх невдах з "БЮта".....
Відповісти
Ви знаєте, я був дуже здивований, а більше напевно стало болісно на душі коли призначив Пустовіт заступника Кудрявцева!!! Це ж такий самий в "штани насрав" як і Романюк! Невже ьогодні громада і Україна потребує таких "ніяких" керівників! Мовчу за Пирожика і Гузя! Почитайте біографії цих людей! Ці люди в свому житті ніколи не очолювали колективи, не працювали з людьми! Хто нами керує??? Жах! Невже Небесна Сотня вмерала щоб Порошенко був президентом, щоб зростали комунальні платежі, щоб люди отримували 1000 грн. зарплати??? Ну нічого, кати народу - тепер людей не зупиниш! Вам, кати мого народу - залишилося дуже мало часу!!!
Відповісти