У Луцьку «Правий сектор» пообіцяв викинути міліцейських начальників з кабінетів

У Луцьку «Правий сектор» пообіцяв викинути міліцейських начальників з кабінетів
Представник «Правого сектору» заявляє, що після інциденту у приміщенні УМВС Волині міліція почала «розправлятися» з активістами організації.

Про це заявив виконувач обов’язків голови волинсього осередку «Правого сектору» Руслан Тимощук під час виступу на віче у центрі Луцька в неділю, 29 червня.

«Сьогодні вночі одному з наших активістів вскрили квартиру. Ми вважаємо, що до цього причетна міліція. Після таких несанкціонованих проникнень потім в квартирах з’являються патрони і наркотики», - сказав Тимощук.

Він повідомив, що проти активістів вже сьогодні відкривають кримінальні справи. «Правий сектор» вважає це розправою за їх вимогу звільнення заступників начальника управління міліції області Михайла Руденка, Володимира Поліщука та Олександра Никитюка.

Нагадаємо, активісти «Правого сектору» у п’ятницю, 27 червня увійшли у приміщення міліції попри бажання правоохоронців. Вони вимагали від заступника начальника управління Михайла Руденка написати рапорт на звільнення і поклали йому на стіл автомобільну покришку. Після цього міліція заявила, що «Правий сектор» порушив закон.

Під час виступу на віче виконувач обов’язків голови волинського осередку «Правого сектору» Руслан Тимощук також заявив, що коли їх активісти повернуться зі Сходу, вони «повикидають» тих міліцейських начальників, які, на їх думку, мусять написати рапорти на звільнення.

«Як ми принесли їм покришку під час першого візиту, так ми повикидаємо їх звідти, коли приїдемо зі Сходу», - заявив у Луцьку Руслан Тимощук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ты чего пьяница не на Сходи ???
Відповісти
ПС вже давно пора ставити на своє місце. Міліція також є на сході бачу буде цікаво?
Відповісти
Неробі тимощуку треба бути на війні, великим животом повзати по землі і скупляти гріхи кровю і потом.
Відповісти
Треба все робити правомірно, а не як бидло! Тоді не буде кримінальних справ! Слава Україні, Ганьба правим збочинцям.
Відповісти
давно пора...
Відповісти
Всі що поїхали з правого сектору на схід зараз загарають на Світязі...
Відповісти
не потрібно нам на Волині нових фюрерів і легіону СС,досить жертв на попередній війні,а наші неонацисти ніяк не вгамуються!
Відповісти
Цілком є правомірна вимога про звільнення цих корумпованих мілііонерів, як сьогодні чекають лише одного повернення до старого режиму. І чому сьогодні як криса хвіст піджав начальник управлння міліції, йому поки дав манадат довіри народ Волині, чому він мовчить. А він цілком залежить від цих заступників. так як йому дали грошей. Якщо ти керівник, прийняв рішення і досвідос. Побудувати державу від корупції із такими людьми ми ніколи не зможемо.
Відповісти
А на якому це сході ПР? Під Києвом чи в Дніпропетровську? Я б ïх......
Відповісти
Шановні представники громадських організацій! Будь-ласкв, будьте цивілізованішими, і ніхто проти вас нічого порушувати не буде! Але ж ви ведете себе як бидло, ну і звичайо маєте порушення закону! Я вважаю, що вам необхідно трішечки !
Відповісти
Без ПС в Луцьку б не повалили владу. Забули. А всі оці коментарі то це самі менти і їхні дружини коментують.
Відповісти
а чому Щадила невимагають звільнити він теж зам і чоловік Терещука
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «Правий сектор» пообіцяв викинути міліцейських начальників з кабінетів
29 червень, 2014, 13:29