Парад наречених у Луцьку. ФОТО

Парад наречених у Луцьку. ФОТО
У Луцьку відбувся уже традиційний Парад наречених: своєрідний конкурс красивих дівчат у весільних сукнях. Цьогоріч від пройшов вчетверте.

Цього разу парад мав гасло «За мир та єдність України». Парад відбувся 29 червня

Учасниці дійства пройшлися від пам’ятника тарасові Шевченку до парку імені Лесі Українки. Загалом зібралося близько 50 дівчат. Організатори запрошували усіх, хто бажав – заміжніх і незаміжніх.

Одягнені учасниці були у весільні сукні з орнаментом української вишивки.

«ІV парад є символічним, він за мир, за єдність. За єдність держави, наших сердець, за мир у душах. Учасницям усмішок, гарного настрою, глядачам насолоди від дійства. І всім миру». – сказала під час привітання організатор дійства, редактор журналу «Ваше весілля» Олена Кіц.

Володаркою звання «Міс Наречена» стала Іванна Варинюк. Вона ж отримала путівку на вікенд у Європі. Цікаво, що переможницю обирали шляхом лотереї, оскільки, як заявили члени журі, вони так і не змогли визначити найкращу.

Іванна Варинюк
Іванна Варинюк


В інших номінаціях перемогли: «Міс Ніжність» – Тетяна Коцюба,

Тетяна Коцюба
Тетяна Коцюба


«Міс Фантазія» – Катерина Кожемякіна,

Катерина Кожемякіна
Катерина Кожемякіна


«Міс Грація» – Анна Дідух,

Анна Дідух
Анна Дідух


«Міс Епатаж» – Марія Шведенюк,

Марія Шведенюк
Марія Шведенюк


«Міс Спокуса» – Діана Гвозденко

Діана Гвозденко
Діана Гвозденко


ДИВИТИСЯ ФОТО З ПАРАДУ НАРЕЧЕНИХ 2013 РОКУ
















































































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з номером першим - це такий жарт? чи іронія? а судді хто? і де усі вродливі дівчата Луцька???
Відповісти
То чому ви не захотіли взяти участь і "потрясти" всіх своєю красотою??? І не було б такого дурного питання!
Відповісти
я теж довго сміявся)))) справді судді нащі гумористи))) Я важу 60 кг, коли буде конкурс бодибілдингу я обовязково піду і переможу)))))
Відповісти
Із такою переможницею "Міс " парад добряче підмочив собі репутацію. Було стільки вродливих дівчат, а обрали...
Відповісти
В переможниці дуже яскрвий, гарний образ, шикарне плаття!!!!! Вона заслужила своє звання - НАЙКРАЩОЇ нареченої!!!
Відповісти
Я ЦІЛКОМ ПІДТРИМУЮ НІЛУ!!! Іванна Варинюк дійсно це заслужила! Костюм вишитий і зшитий вручну і ідея костюма видумала вона сама! З маленькою дитиною вона по ночам шила....а ви тут такі гадості пишете!!!Ви самі спробуйте так все зробити! а потім би говорили!
Відповісти
А чому ж підмочив? На мгою думку все чесно і точно не домовлено заздалегідь. Придумайте кращий спосіб обрання найкращої.
Відповісти
тотальний несмак!!!!!!одна єдина більш менш достойна дівчина зі смаком, це наречена в простому білому платті, не весільному (в неї червоні квіточки намальовані на повіках).
а ця у білизні-то це ноу коментс.як ніби тільки з роботи
Відповісти
Ну то скажіть як зробити зі смаком, якщо людина себе бачить у такому образі, то чому б і ні? Будь ласка, для показу свого смаку, можете сміливо взяти участь у наступному параді, і вксім показати свій бездоганний смак.
Відповісти
Жереб, звичайно, прикольнувся))
Відповісти
А судьи, кто?
Відповісти
Щирі українці, усе тільки б обгадити... парад був класний! дівчата красуні - сукні, зачіски, макіяж і не останнє вміння триматись на публіці, чого ж ви такі гарні не прийшли?!
Дівчина в спідньому для рівноманіття)))
Відповісти
Ви що хворі?
Відповісти
цікаво побачити цей "повний капєц"яка чи який написала що це тотальний несмак...а жереб не прикольнувся,це просто справедливість.дівчина яка виграла рік готувалась,і у неї є справді 10 причн щоб виграти!
Відповісти
Шабаш.Нещодавно дивилась фільм «Ведьмы из Сугаррамурди» - ну один в один.
Відповісти
ШОК.....оце наречені? "ОСЬ ЦЕ" весільні сукні?????? це якийсь циганський тюнінг, а на головах у кожної якісь кубла воронячі. На задньому плані побачив 1-2 дівчини, які були дійсно схожі на наречених, грні і ніжні.....Організатори, не позортеся. Ви б хотіли щоб ваша наречена виглядала ТАК?
Відповісти
Найгарніша дівчинка, в якої плаття і взуття з вишиванкою! А так всі симпатичні по своєму)
Відповісти
Точно! Вона найкраща!
Відповісти
Шановні коментатори. Парад НАРЕЧЕНИХ це не конкурс краси! Це соціальний масовий захід в якому можуть брати участь всі бажаючі. Тематика цьогорічного параду "За МИР та ЄДНІСТЬ України" і дівчата відповідно готували образи з елементами національної символіки та українського колориту. Головний приз від партнера розігрувався шляхом лотереї. Кожна з учасниць доклала максимум зусиль для створення образу і кожна заслуговувала на відзнаку. Звичайно ж були і заохочувальні номінації та призи. Більше інформації та фото в групі http://vk.com/paradlutsk
Відповісти
Воно то й непогано, але хiба iсламськi нареченi такий спацер собi б дозволили, коли в краiнi щодня вбивають iх захисникiв?
Відповісти
Воістинну, сліпий жереб!
Відповісти
Лучанка, що тобі неподобається в першому номері? Як на мене дуже гарна дівчина.
Відповісти
Стільки було гарних ,а вибрали найхужу
Відповісти
ей ви красунчики а не хочете ви показати свої "чарівні обличчя".все було так задумано,а дівчата кожна по своєму красива.зауважте що майже всі одружені і мають дітей і не одних!найлегше просто сидіти нічого не робити і обсирати,вибачте за не цензуру!
Відповісти
...а я наприклад дуже рада за переможницю....і метод жеребкування вважаю дуже справедливим!!!...не тримайте в своїх серцях зла...насмішок...заздрощів...даруйте добро і любов!!! Сяйте!!!
Відповісти
точно, так би й переможця чемпіонату світу з футболу обирали. тоді в України був би хоч якийсь шанс
Відповісти
та блін, ви сліпі чи да??? методом жеребкування обирали намбер ван, тому коментарі про "хужого" суддю, чи "найхужу" наречену недоречні і як мінімум, образливі. І повірте, тій, що виграла плювати на вас всіх згори. Вона собі Європою покатається. Параж був бомбезний, дякую організаторам
Відповісти
З жеребкувпнням,як раз таки, дуже добре придумали : не буде "ля-ля", що судді куплені. Вітання переможниці !
До волиньПосту: чому деяких дівчат сфотографували по декілька разів, а коли глянути на задній план,є такі дівчата,які навіть близько в об"єктив не потрапили? не чесно.
П.С. А дівчина в спідньому напевно ще не заміжня ? Вже занадто відверто вона демонструє свої принади потенційним кавалерам...
Відповісти
Дівчина в спідньому заміжня і має двоє дітей!чому є такі тупі стереотипи,що коли має чоловіка то повинна сидіти вдома і їсти блін варити.це ж і надалі повинна залишатись насамперед Жінка!!!дівчата ви всі дуже гарні,не слухайте підлих людей,які нічого не тямлять!
Відповісти
та переможниця зараз так возгордиться, такою мегасупербогинею в свому селі буде себе вважати))) зараз напевно думає і скаче яка вона сексі-шмексі)))
Відповісти
Мені найгарнішою нареченою була під номером 1! вона найгарніша була!!!
Груди канешно в неї охохо..мені такі подобаються)
Як її можна в інтернеті знайти?
Відповісти
Іванка дуже старалася над своїм образом так як і кожна з дівчат)Тому вона достойна перемоги))Я особисто дуже за неї рада))))Добре що зробили жеребкування,тому що кожна з дівчат заслуговує на перемогу,вони всі старалися.
Відповісти
всі дівчата по своєму красиві
Відповісти