У Луцьку хочуть покарати «Борсучка» і «Боровичка»

У Луцьку хочуть покарати «Борсучка» і «Боровичка»
Протягом червня луцькими магазинами ходили чиновники і перевіряли, чи не порушують там правил торгівлі алкоголем.

Всього така робоча група за червень зробила 12 рейдів, інформують в Управлінні розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради. Група складалася з працівників управління та муніципальних дружинників.

Вони задокументували 23 факти продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв у нічний час. Перевірили 231 об’єкт торгівлі та сфери послуг.

Склали адміністративні протоколи на продавців в торгових об’єктах:

кіоск «Боровичок» (вул. Львівська), магазин «Десятка», «Продукти» (вул. Гулака-Артемовського), «Айва», «Борсучок» (вул. Конякіна), «Продукти» (вул. Сагайдачного), «Вишківський» (вул. Героїв УПА), «Продукти» (бульвар Дружби Народів), «24h» (вул. Львівська), «Продукти» (вул. Стрілецька), літній майданчик (вул. Ветеранів), кіоск на пр. Молоді, комп’ютерний клуб «Неополіс», в торговому павільйоні на зупинці громадського транспорту «Обласна клінічна лікарня», «Бруклін» (пр. Президента Грушевського), «Нивка» (пр. Соборності), «АС» (вул. Конякіна), «Розмарин» (вул. Гордіюк), кіоск № 135 (вул. Гордіюк), кіоск № 381 (пр. Молоді), кіоск на вул. Рівненській, 2, АЗС «WOG» (вул. Рівненська) та «ОККО» (вул. Конякіна).

Усі протоколи передані на розгляд адміністративних комісій.

Нагадаємо, 30 квітня Луцька міська рада прийняла рішення «Про внесення змін в рішення міської ради від 20.04.2011 №9/23 «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів». Це рішення набрало чинності 1 червня 2014 року. Згідно з ним заклади торгівлі не мають права продавати алкогольні і слабоалкогольні вироби з 22:00 до 8:00.

Опитування для користувачів мережі ВКонтакте

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дайте спокій тому пивові,після 2-ої зміни не можна пляшкі купити і футбол подивитися з чіпсами нормально,все інше забороняйте
Відповісти
Аналогічно, за останні років 10 не можу згадати випадку, коли приходилося "за добавкою" йти, або вночі щось міцне купувати, от пивка пляшку повертаючись позно з роботи (для подальшого вживання виключно вдома) - так, ну і інколи перед виїздом на рибалку. Окрема "подяка" міській владі за закриті зранку всі торгові точки на автостанції - цигарок перед тією ж риболовлею як не згадав ввечері - фіг купиш. А готових компаній як хватало, так і хватає, навіть подекуди гірше. Просто колись брали пляшку, і по пиву, тепер - з запасом (2-3 і пиво літрове і не одне), бо після 22 не докупиш, а менталітет такий - пити поки щось є. Не кажучи вже про активізацію "точок" з фальсифікатом. Недавно вперше за багато років бачив на Північному бабку, яка ходила (правда вдень) і пропонувала людям "водочку"...
Відповісти
Якщо і випити, то хочеться опісля роботи. А тут бац - не продаємо.
Відповісти
А як ще було б смачненько до пива та до чарочки зі шкварочкою цигаркою затягнутися прямо за столиком у барі та ще й мат загнути. І бажано, щоб це наші діти і бачили, і чули, і нюхали. Це ж по-нашому, щиро, по-українськи. Чому ж не повернути дозвіл палити, де забажаєш, як забажаєш і з ким забажаєш. А ще було б добре, і що забажаєш!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть покарати «Борсучка» і «Боровичка»
01 липень, 2014, 17:40