Будуючи «ударний» дитсадок, у Луцьку «начудили» з комунікаціями, - мер

Будуючи «ударний» дитсадок, у Луцьку «начудили» з комунікаціями, - мер
У Луцьку два роки тому відкрили дитячий садочок №40, натомість дороги до нього так і не підвели, крім того у закладі проблеми із водовідведенням.

Про це розповів міський голова Микола Романюк під час засідання виконкому Луцькради у середу, 2 липня.

Нагадаємо, садочок «Дивосвіт» відкрили у грудня 2012 року поблизу гіпермаркету «Там Там». Влада гордо заявляла, що це - перший збудований за часів Незалежності дитсадок, на який потратили 27,9 мільйонів гривень з державного та обласного бюджетів.

До дитячого садка №40 у 55-у мікрорайоні досі не підвели нормальну дорогу, лише насипали щебеню, - обурювався міський голова Микола Романюк 2 липня.

Хоча нагадаємо, під час відкриття садочка у грудні 2012 року збудувати дорогу вже навесні обіцяв саме Микола Романюк. «Дорога буде зроблена на весні. Зараз вона прокладена у щебені. Фізично не встигали її зробити. Крім того, згідно з технологією будівництва, якщо дорогу зробити в асфальті, а потім заїжджати вантажівками, то це було би недоцільно...», - казав він тоді.

Крім того, у закладі, а також школі, яка будується поряд, є проблеми із водовідведенням, бо поряд знаходяться багатоповерхівки, які створюють великий тиск води у трубах через перепад висоти споруд.

За словами Романюка, у школі планують відкрити спортивний зал на 1000 чоловік та басейн, тому найближчим часом у нову школу їздитимуть багато людей.

Мер доручив "навести порядок" у цьому районі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Комсомолець Микола як завжди "красава". бреше, але як той "голубой воришка" червоніє. То красувався з Башкаленком на відкритті садочка та обіцяв дорогу... А тепер я не я та хата не моя... Садочок побудований за кошти Держбюджету, а будівництво внутрішніх доріг це винятково проблема міста. Де дів гроші, які виділялись на дороги? Свистун, так само як просвистав що розширить проспект Волі до Київського майдану. Напрацював в місті тепер знову хоче вскочити в крісло "губернатора"
Відповісти
Дороги нема взагалі. Коли дощ і веду дитину в садок, то через тих пару метрів по-коліна в болоті. А ще збоку немає нормальної дороги для авто, і машини їздять просто по тротуару. На моїх очах мало дитину не збили. Знаю, що садок звертався в мерію, щоб поставили якісь обмежувачі для машин, щоб не їздили. Але результату немає вже півроку. А щодо школи, то зараз там не ведеться будівництво, і не знати коли відновиться.
Відповісти
Так трішки провтикали )))))) у кращих традиціях СОВКА і КОМСОМОЛУ ))))
Відповісти
Останні новини
Будуючи «ударний» дитсадок, у Луцьку «начудили» з комунікаціями, - мер
02 липень, 2014, 11:35