У Луцьку хочуть знести квітковий кіоск

У Луцьку хочуть знести квітковий кіоск
У Луцьку на проспекті Волі, 1а хочуть знести кіоск, у якому торгують квітами.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцькради у середу, 2 липня.

За словами члена виконкому від «Самооборони Майдану» Богдана Климчука, кіоск встановили самовільно, порушивши правила використання електромереж, тому його треба знести.

Його підтримав і секретар міськради Сергій Григоренко. Посадовець пояснив, що у такому випадку «закон один для всіх», тому, якщо є порушення, кіоск треба переносити.

Натомість заступник міського голови Святослав Кравчук розповів, що поряд торгують квітами у палатках, тому зносити одну точку і не розбиратися із іншими підприємцями – «вибірковий підхід».

Власник кіоска пояснила, що вона там нікому не заважає, натомість раніше стояла біля ЦУМу, хоча після реконструкції власник торгового центру її звідти «вигнали». Зокрема переконує, що електричний кабель «і близько не проходить» біля її торгового місця.

Вона відзначила, що єдина платить податки із тих, хто торгує квітами у центрі міста, тому якщо і забирати когось звідти, то спочатку «стихійні» намети.

Однак начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк відзначив, що кіоск порушує норми експлуатації електромереж, тому його рано чи пізно доведеться забрати.

У підсумку члени виконкому вирішили розробити план комплексного переносу всіх місць торгівлі квітами із скверу на проспекті Волі до вересня 2014 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а з СЕБЕ не пробували почати?
Відповісти
він не має права говорити від майдану.
Де він був коли ми насправді боролися. Появився після перемоги, революціонер х...ов
Відповісти
серйозне порушення, заслуговує на увагу!?? Іменем революції знести... Якраз на часі такі "мелочні" промови та акцентування уваги - прийшов на виконком щось ляпнув...
Відповісти
Знести з КВІТАМИ а поставити З ПИВОМ ТА СИГАРЕТАМИ.
Типово по-луцьки.
Відповісти
Його ВИСОКОПОВАЖНІСТЬ-ВИСОКОпреВИСОКОСОЧІСТЬ-ВИсокорозумність секретар григоренко ще б не підтримав то не підгузники міняти то ого го що !
Відповісти
Цей магазинчик точно нікому не заважає, просто когось жаба душить, а от те, що робиться в сусідньому сквері - оце перенести треба. З тих палаток і почніть, урядовці хр..нові.
Відповісти