У Луцьку з вікна багатоповерхівки випала дівчина

У Луцьку з вікна багатоповерхівки випала дівчина
У ніч з неділі на понеділок із вікна дев’ятиповерхівки в Луцьку випала дівчина.

Інцидент трапився близько 2-ї години ночі, - пише ТРК Аверс.

Сусіди розповіли, що у квартирі на останньому поверсі мешкали квартиранти. Тоді там була вечірка - хлопці та дівчата, ймовірно, святкували День молоді.

У місцевих кілька версій того, як дівчина могла випасти з вікна. Одна з них - самогубство, інша - необережність. Однак знайомі загиблої в це не вірять. Вони переконані - зіштовхнули навмисне.

Дівчині було 26 років, вона працювала в одному з місцевих мінімаркетів, мала дитину. З чоловіком хотіла розлучатися. Тієї ночі пішла в гості до подруги, де й розпочалося святкування. Наразі інцидент розслідують правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прибувши на місце події біля 3-ї години ночі, було виявлено тіло дівчини, нажаль, без ознак життя..(( Патруль Самооборони забезпечив периметр навколо тіла, було недопущено зникнення свідків трагедії, а також встановлено контроль над квартирою з метою запобіганню знищенню можливих слідів можливого злочину, які на момент відїзду групи швидкого реагування (ГШР) виявлені не були.
Після огляду місця події і квартири з працівниками міліції, на нашу думку все вказувало на нещасний випадок, дівчина заснула перебуваючи на підвіконні відкритого вікна з якого випала.
Ось така прикра і безглузда смерть молодої дівчини. Співчуваємо рідним.
Відповісти
Ви тепер експерти криміналісти і лише за наявністю тіла змогли зробити такий висновок про сон ? А може у цій компанії був хтось із самооборони і ви його відмазуєте ? Як вам такий висновок ?
Відповісти
А може б Ви замісь того, щоб писати цю нісенітницю вийшли на патрулювання з Самобообороною? Чи слабо? Як Вам такий висновок?
Відповісти