Біля луцького дитсадка розмило дорогу − авто їздять «по головах» дітей. ФОТО

Біля луцького дитсадка розмило дорогу − авто їздять «по головах» дітей. ФОТО
У результаті опадів розмило дорогу поблизу луцького дитсадка №40 «Дивосвіт».

Тож, водії, аби оминути калюжі, їздять пішохідною частиною, де ходять батьки з дітьми, - повідомляють у прес-службі «Самооборони Майдану Волині».

Колектив ДНЗ звертався до департаменту ЖКГ Луцькради з вимогою врегулювати проблему, адже водії, вчиняючи такі порушення, несуть небезпеку для дітей.

Більше того, дорога біля садочка не асфальтована, і під’їзд до нього, відповідно, також. Тож, після дощу там болото, яке також спричиняє незручності для батьків та дітей.

Департамент Луцької мерії відповів на звернення колективу і пообіцяв, що встановлять обмежувачі руху. Але комунальники досі цього не зробили.

Заступник керівника штабу «Самооборони Майдану Волині» Сергій Рижков, до якого звернулися працівники садочка, розмовляв щодо проблеми із заступником начальника відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду департаменту ЖКГ мерії Володимиром Козелом. Проте, за словами чиновника, його там усе влаштовує.

Додамо, що вчора, 2 липня, під час засідання виконавчого комітету луцький міський голова Микола Романюк піднімав це питання. Садочок збудували у 2012-му році, витративши на нього 27,9 мільйонів гривень з державного та обласного бюджетів. Але дорогу біля так і не доробили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що в 27 млн дорогу слабо зробити!? У нас з балакирева видно замки Шиби - як мінімум 2 дитсадка можна побудувати.
Відповісти
живу в 2 кроках від дитсадка...там дороги ніколи і не було...просто водії чогось подумали що тудою швидше їхати
Відповісти
пане модератор які я правила порушив що ви видалили мій комент Правда в тому що документацію виготовляв мер міста і в ній не передбачено будівництво дороги, влна мала будуватись по іншій програмі. Не можна вішати все на кошторис школи. Потім виникають питання - чому так дорого вартує власне школа.Будьте обєктивними
Відповісти
Так, там завжди їздять по тротуару!Майже кожен день ходив тудою до школи! Та й бачив як сама Самооборона їздила по тротуару (в машині був прапорець самооборони)!Раніше стояв блок з бетону і тудою вони не заїжджали, а потім його забрали і почалось((((
Відповісти
Останні новини
Біля луцького дитсадка розмило дорогу − авто їздять «по головах» дітей. ФОТО
03 липень, 2014, 14:51