Міліція не вивчила англійської до Євро-2012?

Міліція не вивчила англійської до Євро-2012?
Українська міліція не впоралася із завданням вивчити англійську мову до Євро-2012.

Про це на засіданні круглого столу в МЗС України заявив правозахисник, голова Громадської ради при МВС Едуард Багіров, повідомляє Телеканал новин «24».

За даними правозахисника, зараз максимум 15% українських міліціонерів знають «хоча б кілька слів англійською». Багіров припустив, що у співробітників правоохоронних органів можуть виникнути проблеми з уболівальниками з Європи.

За словами голови ради, європейці звикли до того що поліцейський – це їхній товариш, який завжди підкаже, допоможе або навіть довезе до будинку.

«Від українських міліціонерів такого чекати не варто», – додав Багіров.

Раніше повідомлялося, що напередодні чемпіонату більше 35 тисяч українських міліціонерів мають пройти тримісячні курси розмовної англійської.

У січні 2012 року стало відомо, що співробітники правоохоронних органів також матимуть електронні перекладачі. Більше півтори тисячі пристроїв поділять між черговими бригадами міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розсмішили і підняли настрій. Вона (міліція) й рідної не знає. Почитайте протоколи інспекторів ДАІ чи дільничих - вони чимось нагадують складні ребуси з журналу "Наука и жизнь". А роздивіться ще почерк: так можна писати двома пальцями лівої ноги з закритими очима. Українська міліція в 19-му столітті, а мо і нижче. Якщо Європа після Євро-2012 нас обкакає, то головним героєм цього какання буде український мент.
Відповісти
Останні новини
Міліція не вивчила англійської до Євро-2012?
20 квітень, 2012, 16:10