Охлобистін купив iPhone з золотим Путіним. ФОТО

Охлобистін купив iPhone з золотим Путіним. ФОТО
Зірка серіалу "Інтерни" Іван Охлобистін купив лімітований телефон італійського ювелірного бренду Caviar.

Позолочений гаджет випустили обмеженою серією телефонів IPhone із золотим покриттям на задній панелі, де вигравірувані портрет президента Росії і перші рядки національного гімну країни, - пише Gazeta.ua.

У колекції всього 44 телефони, кожен з яких має свій порядковий номер. Задня частина корпусу покрита шаром золота 750-ї проби і еквівалентна 18 каратам. Вартість одного телефону становить 147 тисяч рублів.

Актор дуже задоволений новим придбанням.

"У мене телефон з Путіним. Я купив золотий IPhone, де він вигравіруваний. Тепер буду жити в своє задоволення. Я люблю, коли все владналося і далі живеш для себе. Я дуже довго сміявся через ці телефони, у мене з ними пов'язана ціла історія. У цій колекції же всього сорок чотири штуки, коштують шалених грошей. Річ перетворюється на легенду, а потім береш і продаєш її втридорога на eBay. Гроші свої відбиваєш, а залишок на різні онкологічні та благодійні фонди віддаєш. Тут така річ: і буржуїв пограбував, і задоволення отримав, і відрапортував", - коментує Охлобистін.

Самі ж творці колекції впевнені, що мати у себе такий телефон - це верх патріотизму, адже Володимир Путін не тільки глава держави, він ще й найвпливовіша людина за версією журналів Forbes і Times.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подуріли вже з тим путіном!!!
Відповісти
Зомбак .
Відповісти
Прямо як та тітка, яка хотіла назвати сина Торпутом (Торжество Путина)
Відповісти