Україна закрила порти Криму для міжнародого судноплавства

Україна закрила порти Криму для міжнародого судноплавства
Україна вирішила закрити для міжнародного судноплавства морські порти Євпаторії, Керчі, Севастополя, Феодосії, Ялти, розташовані на території невизнаної Республіки Крим та Севастополя.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної інспекції з безпеки на морському та річковому транспорті, - пише видання "Лівий берег".

В офіційних виданнях "Урядовий кур'єр" від 26 червня та "Офіційному віснику України" від 4 липня опублікувли розпорядження Кабінету Міністрів від 30 квітня № 578-р "Деякі питання функціонування морського і річкового транспорту", на виконання якого і відповідно до Порядку відкриття і закриття морських портів Міністерством інфраструктури видано наказ від 16 червня "Про закриття морських портів".

"По суті таке рішення означає, що будь-яке судно, яке зайшло в морські порти півострова, робить це на свій страх і ризик, оскільки судновласники та капітани суден, які проігнорували подібну заборону, можуть мати справу з серйозними проблемами (штрафами або навіть тюремними ув'язненнями)", - зазначає прес-служба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Крим
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Україна закрила порти Криму для міжнародого судноплавства
05 липень, 2014, 13:25