Ми не заслужили поразки, - Дем'яненко

Ми не заслужили поразки, - Дем'яненко
ФК «Волинь» програло київському «Динамо» через відсутність належної майстерності і поки що знаходиться на 12 сходинці турнірної таблиці.

Нагадаємо, «Волинь» поступилася київському «Динамо» 0:1 22 квітня в домашньому матчі.

«Гра була напружена. Перший тайм такий був... А у другому таймі ми мали перевагу. Навіть у першому таймі могли забити. Тому говорити важко, але хлопці старалися, билися. Трішки не повезло. Це, певно, пов'язано з майстерністю, якої не вистачає», - охарактеризував гру тренер «Волині» Анатолій Демяненко.

«Думаю, що ми не заслужили сьогодні поразки. Не думаю, а впевнений»., - додав тренер волинян.

Тренер «Динамо» Борис Ігнатьєв зазначив, що переломним моментом для команди став пенальті. Мовляв, після цього кияни втратили впевненість.

«У гравців відчувалася невпевненість, але треба віддати належне супернику, який нав'язував на кожній ділянці поля багато боротьби, щасливи, що добилися перемоги. Ми знаходимося на моменті істини, а тому не можемо грати розковано, показувати добротний гарний футбол, який би радував усіх. Нам дуже важливі очки», - зазначив тренер ФК «Динамо».

«Матч вийшов дуже важкий, як ми і очікували. Ми уважно дивилися за нашими суперниками, їхніми особливостями у грі з командою «Шахтер» і переконалися сьогодні на власні очі, що у цієї команди великий потенціал», - додав наставник киян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодцы ребята! сражались!
Відповісти
Останні новини
Ми не заслужили поразки, - Дем'яненко
23 квітень, 2012, 10:56