Волинянин може стати губернатором Житомирщини

Волинянин може стати губернатором Житомирщини
Сергій Машковський родом з Любомля проходить процедуру перевірки перед призначенням на посаду очільника Житомирської ОДА.

Про це повідомили на офіційній сторінці Урядового уповноваженого у боротьбі з корупцією Тетяни Чорновол у Facebook в четвер, 17 липня.

Згідно з порядком про підготовку пропозицій та попереднім розглядом кандидатур для призначення на посади та звільнення з посад керівників місцевих державних адміністрацій, секретаріат Президента України вносить для розгляду КМУ в установленому порядку кандидатури для призначення голів обласних державних адміністрацій.

На сторінці просять "повідомити інформацію щодо фактів можливої корупційної діяльності МАШКОВСЬКОГО Сергія Олександровича (1980 р.н., Волинська область), який претендує бути призначеним на посаду Голови Житомирської обласної державної адміністрації".

У дописі повідомляють, що попереднє місце роботи Машковського - директор ТОВ "Полісся Моторс Груп" у Житомирі.

"Хто має незаперечні факти недопустимості такого призначення, пов'язані з корупційною діяльністю, пишіть будь-ласка їх в коментарях. Всі вказані Вами факти, які суперечать статусу держслужбовця, будуть передані Урядовому уповноваженому з питань антикорупційної політики Тетяні Чорновол і озвучені на урядовому засіданні під час голосування за цього кандидата на посаду", - обіцяють антикорупціонери.

Також роз'яснюють, що урядовий уповноважений у боротьбі з корупцією Тетяна Чорновол, відповідно до своїх повноважень, не подає претендентів на посади і не голосує за їхнє призначення, проте має право дорадчого голосу при обговоренні кандидатури, і може висловити заперечення при наявності доведених фактів корумпованості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не розумію!Як можна закінчити лінгвістичний університет по спеціальності англійська мова і в результаті володіти лише українською і російською мовою?
Відповісти
ВСЕ ЗА УГРІ ВЧИЛОСЯ
Відповісти
Ця фірма займалась скоріше контробандою авто.Чувак з Любомиля напевно мав "кінці" на цій таможні ,відповідно кришу в києві....ЖИТИ ПО НОВОМУ ПЕТЯ.
Відповісти
Вік не завжди ознака некомпетентності, але вся трудова діяльність на одній посаді і все директор компанії. Скажіть мені де випускник вузу відразу стає керівником компанії??????? Тому висновок напрошується один - чиясь дитина, з досить забезпеченої сімї, а звідси і відповідна посада накльовується. В нашій дежаві це норма і вже нікого не дивує........
Відповісти
А як же без досвіду роботи в держорганах приймати на таку відповідальну посаду????
Відповісти
реально хоча б не позорився...і написав,що знає інгліш хоча б на базовому рівні,смішно лінгвістичний унівєр,отака влада в нас потім і зявляється...ніяка,ні чому не навчена!
Відповісти
привет
Відповісти
Останні новини
Волинянин може стати губернатором Житомирщини
17 липень, 2014, 17:02