У Ковелі виділять земельні ділянки для бійців, які воюють на Сході

У Ковелі виділять земельні ділянки для бійців, які воюють на Сході
Ковельрада надала дозвіл відділу містобудування та архітектури розробити детальний план територій і зарезервувати земельні ділянки для вояків, які призвані Ковельським ОМВК.

Про це стало відомо під час засідання 58 сесії Ковельської міської ради. Власне на сесію виносилося питання щодо надання військовослужбовцям, які призвані Ковельським ОМВК у рамках часткової мобілізації та виконують завдання по здійсненню антитерористичної операції на Сході України, земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво, - інформує Про Ковель.

Депутати одноголосно підтримали проект рішення й надали дозвіл відділу містобудування та архітектури розробити детальний план територій в районах вулиць Вавілова, Лісова, Зерова, Чумацька, Сірка та садівничого масиву «Урожай» і зарезервувати там земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд, ведення садівництва, індивідуального дачного будівництва, усім мешканцям міста Ковель, які призвані та беруть участь в АТО.

Також депутати Ковельської міської ради звернулися до своїх колег райради, сільських та селищних рад Ковельського району, які межують з територією міста, а саме: до Люблинецької селищної та сільських рад Білинської, Дубівської, Зеленської, Колодяжненської та Мощенської з проханням посприяти у виділенні земельних наділів мешканцям міста Ковель, а також сіл та селищ району, які є учасниками АТО на Сході України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі виділять земельні ділянки для бійців, які воюють на Сході
24 липень, 2014, 15:15