Дем'яненко готується до гри з «Шахтарем» у звичному режимі

Дем'яненко готується до гри з «Шахтарем» у звичному режимі
Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Дем'яненко разом з футболістами до кубкового матчу з «Шахтарем» готується у звичному режимі.

Про це він розповів кореспонденту UA-Футбол, повідомляє прес-служба ФК Волинь.

У розмові з журналістом Дем'яненко розповів, що найголовніше перед грою з «Шахтарем» 27 квітня - психологічний настрій.

«Треба зробити так, щоб вони розуміли – потрібно битися незважаючи на можливу втому, а не діяти абияк. З гравцями треба розмовляти і переконувати, це непростий труд, але це працює», - стверджує керманич волинян.

Також Дем'яненко відповів на інші питання журналіста.

- Ви повернулися з Узбекистану не так давно. Чи можете порівняти психологічну роботу з гравцями в Україні та Узбекистані?

- Гравці за менталітетом різні. Там виконавців довелося перебудовувати, щоб у футбол грати. Тут з цим простіше – все-таки рівень чемпіонату вищий, ніж в Узбекистані. Ну а щодо характерів гравців – скрізь бувають складності. Головне – щоб у результаті виконавці сприймали слова тренера. Над цим і намагаємося працювати.

Проти «Динамо» і «Шахтаря» виконавців налаштовувати особливо не треба, бо кожен хоче показати себе у всій красі і не загубитися. Треба тільки переконувати гравців не боятися грати у футбол.

- Позаду у вашої команди поєдинок з «Динамо», а попереду – зустріч з «Шахтарем». Як команда буде діяти проти донецького гранда?

- Як діяти? Це півфінал Кубка України, і буде дуже серйозно боротьба за вихід у фінал. Зрозуміло, що «Шахтар» – фаворит протистояння, колектив високого рівня. Але нічого, будемо боротися.

- Готуєтеся до кубкового матчу так само, як і до будь-якого матчу чемпіонату, чи система підготовки відрізняється?


- В принципі, працюємо в звичайному режимі. Дивимося матчі опонента, розбираємо. Тобто йде і теоретична та фізична підготовка.

- Остання зустріч з «Шахтарем» в чемпіонаті була непростою для гірників. За рахунок чого вам вдалося стримати атакуючі пориви команди Луческу і не дати їм грати в свою гру?


- Найголовніше в матчі проти донецької команди – нейтралізувати їх півзахист, найсильнішу лінію «Шахтаря». Потрібно не дати їм спокійно думати і приймати рішення, а ставити команду в цейнтнот, щоб гравці були змушені швидше приймати рішення на полі.

- Чи плануєте таким же чином діяти і в кубковому матчі?

- Зачекайте-зачекайте. Усе побачите в п'ятницю.

- Напевно, у разі перемоги над гірниками вашим підопічним належать преміальні, чи не так?

- Преміальні у випадку проходу далі будуть, само собою. Та й сам вихід у фінал Кубка України, до якого всі ми прагнемо – це дуже велике досягнення для колективу, хороша можливість для нас показати себе.

Крім того, квитки на матч вже продані, так що чекаємо аншлаг на стадіоні «Авангарді».

- У турнірній таблиці чемпіонату за два тури до його завершення «Волинь» займає 12-у позицію: вилетіти команда – не вилетить, але і в десятку увійти буде непросто ...


- Звичайно, хочеться займати місце вище, але у нас і ігри були складні, та й я з колективом тільки четвертий місяць... У нас зараз йде перебудова колективу – у мене інше бачення футболу, ніж було у колишнього тренерського штабу. Гравці адаптуються, підлаштовуються. Нічого – всьому свій час.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дем'яненко готується до гри з «Шахтарем» у звичному режимі
25 квітень, 2012, 15:54