У Луцьку презентували дозвільний центр

У Луцьку презентували дозвільний центр
Усі 153 дозволи, визначені законом для суб’єктів господарської діяльності, на Волині видаються через єдине вікно – дозвільний центр.

Про це стало відомо 26 квітня під час семінару-презентації Луцького дозвільного центру.

Перейняти досвід Волині до обласного центру приїхали делегати з Хмельницької, Одеської, Чернівецької, Рівненської, Івано-Франківської та Львівської областей.

«Ми найперші почали виконувати функцію обласного дозвільного центру. Практично ми почали це робити 2009 року, а наприкінці минулого року було прийняте рішення про те, аби нам надали повноваження обласного дозвільного центру. За проханням голови облдержадміністрації міська рада прийняла таке рішення», – зазначила директор Луцького дозвільного центру Юлія Соломко.

Зі слів заступника голови Волинської ОДА Едуарда Стоєва, нині на Волині є 20 дозвільних центрів. Найпотужніший з них у Луцьку, який виконує функції регіонального центру. Серед проблем, які нині є в центрі, – електронний обмін інформацією між службами, що причетні до документів дозвільного характеру.

Окрім цього, нині вирішується питання налагодження роботи дозвільного центру з Держархбудконтролем, який, як відомо, певний час надавав документи напряму, а не через єдине вікно.

«Прострочення строків видачі у нас останні півтора року не спостерігалося. Хоча роботу ми почали ще з 2008 року, то у 2008 році у нас 8% звернень видавалося з порушеннями, які йшли через дозвільний центр», – зазначила Соломко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку презентували дозвільний центр
26 квітень, 2012, 14:29
Гроші вкрали з-під подушки
26 квітень, 2012, 14:04