Волинські «нацгвардійці» повернулися додому. ФОТО. ВІДЕО

Волинські «нацгвардійці» повернулися додому. ФОТО. ВІДЕО
Військовослужбовці з військової частини №1141 Національної гвардії України повернулися до Луцька з антитерористичної операції на сході країни.

Близько 50-ти бійців, стомлених, проте щасливих, приїхали сьогодні близько 15:30 на територію військової частини у Луцьку.

Привітати їх з поверненням на Волинь прийшли начальник Управління Служби безпеки України у Волинській області Володимир Мельникович, голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, міський голова Микола Романюк, начальник УМВС у Волинській області Петро Шпига, а також родичі та друзі бійців Національної гвардії.

Також хлібом-сіллю привітали бійців дівчата з танцювального колективу під музичний акомпонемент оркестру.

«Шановні наші хлопці, солдати! Вітаємо вас з поверненням на волинську землю Спасибі вам зе те, що вернулися всі живі. Спасибі вам, що боронили нашу Україну. Низько вам кланяюсь і віддаю шану від всіх волинян», - звернувся з привітальним словом до військових голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Луцький міський голова Микола Романюк, вітаючи чоловіків, не стримував сліз.

«Доброго дня хлопці» Радий вітати вас в Луцьку. Дякую від себе і від лучан за те, що захищали Україну. Будьте щасливі і щиро вам спасибі», - побажав «нацгвардійцям» мер міста.

Начальник УМВС у Волинській області Петро Шпига побажав чоловікам мирного неба над головою та здоров’я.

«Слава героям!Це дійсно ті слова, які на даний час відповідають дійсності. Ви герої! Герої, яким випала честь виконати свій обов’язок перед нашою Батьківщиною, перед своїми рідними та близькими. Слава Богу, що над вами є ангел-охоронець, який захистив вас. І той факт, що ви повернулися сьогодні додому живими й неушкодженими говорить про те, що є в нас патріоти на Україні, що Бог над вами», - зазначив Петро Шпига.

Начальник Управління Служби безпеки України у Волинській області, генерал-майор Володимир Мельникович наголосив: «Спасибі вам за те, що поруч із співробітниками Служби безпеки України несли свій священний обов’язок».

У коментарі ВолиньPost'у військовослужбовець військової частини №1141, молодший сержант Леонід Киричук розповів, що уже повертаючись додому відчував «море радості й позитиву, задоволення, що всі живі повернулися».

За його словами, з Луцька військовослужбовці виїхали 7 червня, де перебували на блок-пості біля населеного пункту Григорівка.

«Дуже вдячний людям, які нас підтримували на сході. Допомагали всім, чим могли», - каже хлопець.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щасливі сім"ї,хто діждався своїх дітей,чоловіків.А може пан Гунчик,наш обласний губернатор,розвідає і посприяє щоб і 51-бригада вже пора,щоб повернулася додому,хоч частково-впевнена,що матері за це йому б і руки і ноги цілували б........
Відповісти
Слава Богу, живі, здорові повернулися наші хлопці.
Відповісти
Дякуємо Вам, Герої!
Відповісти
Справді, в час коли в Луцьку ховають хлопців, які захищають країну, - проводити масові гуляння - ГАНЬБА!!!!!
Куди дивиться міська рада?????
Відповісти
та для чого ваша показуха? для чого концерти? дайте хлопцям зарплату, гарячу ванну та відпустіть додому!
Відповісти
Слава Героям!! Дякуєм Вам
Відповісти
Хоч декількох людей знаю з цієї частини, але від душі рада за вас всіх хлопці, що ви нарешті добрались додому живі і не ушкоджені!!!! Подякуйте за це Богу!!! І вашим близьким за молитву за вас.
Відповісти
хліб-сіль, довольні хальоні морди начальничків, танцюристів присунули - весело! а де інфа про втрати, про поранених, важко поранених які зараз по районних напіврозвалених лікарнях гниють? де? їхні батьки з родичами по рідних селах і містечках копійку збирають, щоб хоч якось витягти хлопців, а тут свято...
Відповісти