Луцькі депутати шукали приміщення, щоб продати. ФОТО

Луцькі депутати шукали приміщення, щоб продати. ФОТО
Одинадцять обранців громади взяли участь у виїзному Дні депутата, аби оглянути нежитловими приміщеннями, що перебувають у міській комунальній власності.

Зокрема, депутати побували у будівлі на вулиці Лесі Українки, 37 та проспекті Відродження, 2.

Супроводжували обранців громади заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев та начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, - повідомляють у Луцькій міській раді.

«Аби ознайомити обранців громади з цими об’єктами, й продати їх, а це - додатковий дохід до міського бюджету, й організували виїзний День депутата», - розповів секретар міської ради Сергій Григоренко.

Депутатам та представників ЗМІ запропонували оглянути нежитловими приміщеннями, що перебувають у міській комунальній власності на вул. Лесі Українки, 37 та проспекті Відродження, 2.

На продаж деяких з цих приміщень вже кілька разів оголошувався конкурс, проте ніхто не зголосився взяти участь, щодо інших – депутати не дійшли згоди й не підтримали їх продаж під час засідання сесії.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віддайте приміщення Бондаруку, він знайде їм застосування. Трохи почистить, закриє собачі очі чорними окулярами і здасть в оренду. Оренда - це його "бізнес". На щось більше він не здатний. Від Остапа Бендера він відрізняється наявністю сучасного мобільного телефону і дорогого авто.
Відповісти
В Бондарука тільки окуляри залишилися. Авто ніби то спалили
Відповісти
спалили щоб не ліз проти влади. ганьба міській раді...
Відповісти
Останні новини
Луцькі депутати шукали приміщення, щоб продати. ФОТО
01 серпень, 2014, 17:01