На КВНі «припустили», що ЦУМ підпалив Шиба

На КВНі «припустили», що ЦУМ підпалив Шиба
Нещодавня пожежа у луцькому ЦУМі стала головною темою для жартів на першому чвертьфіналі Луцької Ліги КВН.

Про пожежу в універмазі 15 грудня жартували усі чотири команди: «Пінопласт» (історичний факультет ВНУ), «Ласкаво просимо» (Луцький національний технічний університет), «Позитивні віруси» (географічний факультет ВНУ) та «На парапєтє» (збірна Ковеля і Дубна).

Жартівники висловлювали припущення, що ЦУМ підпалив колишній луцький мер Богдан Шиба і що так працівники універмагу почали святкувати Новий рік.

«Шиба, заспокойся, ти все одно програв вибори!» – заявили студенти з луцького «політеху».

Сміялись на КВНі й з людей, які з «відкритими ротами» спостерігали за цією подією і знімали пожежу на мобільні телефони.

Традиційно чимало іронічних жартів пролунало на адресу українських владців та політиків – висміювали і невміння Миколи Азарова спілкуватись українською, пародіювали Віктора Януковича, жартували на тему ув’язнення Юлії Тимошенко і навіть говорили про бажану для студентів відставку Дмитра Табачника. Не забули і про волинський футбол та тренера ФК «Волинь» Віталія Кварцяного.

А команда «На парапєтє» навіть влаштувала стриптиз – на сцену випустили хлопця у рожевому халаті, який оголився до спіднього та затанцював.

У підсумку саме команда «На парапєтє» стала переможцем чвертьфінальної гри. Друге місце посіла команда «Пінопласт», на третьому опинились хлопці з «Позитивних вірусів», а четвертою виявилась команда «Ласкаво просимо» .

Як розповіли організатори, наступна гра відбудеться вже у січні.

Довідка

Гумористичні змагання організовані об'єднанням «ФРІ», «УНМ» за ініціативи Луцького клубу КВН під патронатом політичної партії «Україна майбутнього», а також за підтримки благодійного фонду Миколи Яручиката і ТзОВ «Апельсин».





























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: КВН, Шиба
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦУМ, вочевидь, сам спалахнув від сорому за безсоромний бізнес валютників та наших правоохоронців!
Відповісти
Круто було, багато позитивних емоцій. Сайт у Вас пречудовий, бажаю успіхів у непростій журналістській роботі
Відповісти