Розповіли про найбільших боржників у Луцьку

Розповіли про найбільших боржників у Луцьку
Станом на 1 квітня 2012 року 7 підприємств економічно активного сектору Луцька заборгували працівникам 2091,1 тис. грн заробітної плати, у той час як на 1 березня зарплатний борг 9-ти економічно активних підприємств становив 2033,2 тис. грн.

Про це йшлося під час спільного засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати 26 квітня, повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Протягом березня ліквідували заборгованість із виплати заробітної плати у товаристві «Торговий дім «Луцьккондитер» (5,3 тис. грн) та у Луцькому коледжі рекреаційних технологій і права (4,6 тис. грн).

Усі підприємства, які у квітні мають борги з виплати заробітної плати, перебувають у числі боржників з минулого року.

За оперативними даними протягом місяця ситуація дещо змінилась, загальна сума боргу зменшилась до 1752 тис. грн. Майже на четверть зменшилась сума боргу у Луцькому підприємстві електротранспорту (із 1156 тис. грн до 898 тис. грн), більш як на 30 відсотків зменшилась заборгованість у товаристві «Каскад-транспорт» (зменшення із 98,7 тис. грн до 61,2 тис. грн).

Частково зменшилась заборгованість у комунальному підприємстві «Автогосподарство Волинської обласної ради» (із 41 тис. грн до 36,2 тис. грн) та у товаристві «Меблі-Вікторія» (із 98,6 тис.грн до 86,8 тис.грн).

Без змін залишається ситуація у Мостобудівельному загоні № 60 товариства «Мостобуд» (642,4 тис. грн) та у товаристві «Траст-інвест-буд» (26,9 тис. грн). Ліквідовано повністю заборгованість із виплати заробітної плати у товаристві «Свемон-Волинь» (27,5 тис. грн).

За даними статистичних спостережень в місті дещо зменшилась кількість підприємств, які забезпечують за виконану роботу середню заробітну плату у розмірі, меншому за гарантовану державою мінімальну заробітну плату.

У січні таких підприємств було 44, в лютому – 35, у березні налічується 26 підприємств, що нарахували своїм працівникам заробітну плату, середній рівень якої менше ніж 1073 грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли про найбільших боржників у Луцьку
27 квітень, 2012, 09:59